Pozitivně nabitá blondýna totiž v soukromí celý život musí bojovat s vážnými chorobami. Vyjma rakoviny její život neustále ohrožuje závažná Crohnova choroba. Teprve dnes čtyřicetiletá zpěvačka přiznala, že ji zákeřné zánětlivé onemocnění trávicího traktu posadilo ve třinácti na vozík.

V té době se jí totiž vytvořila vážná infekce v tenkém střevě a lékaři ji museli okamžitě operovat přes svalovinu břicha. A protože jí narušili podpůrný systém těla, seděla pak nějaký čas na vozíčku.

„Vyřezali mi to přímo přes břišní svaly a já jsem seděla nějaký čas na vozíku, protože jsem neměla žádné hlavní svaly, které by udržely mou váhu,“ přiznala čtyřicetiletá zpěvačka.

„A na tu jizvu na břiše jsem pak ještě dlouho byla naštvaná. Měla jsem pocit, že můj život skončil. Že se na mě nikdy nepodívá žádný chlap a že mě nebude vidět jako hezkou, že se mě nebude chtít dotknout nebo mě milovat,“ svěřila se ke svému pubertálnímu trápení Anastacia.

Ve dvaceti ale začala břicho posilovat a nakonec i odhalovat. Získala sebevědomí i přízeň mužů jako jedna z nejpřitažlivějších žen světa.

V roce 2003 lékaři zpěvačce diagnostikovali rakovinu prsu, po chirurgickém odnětí nádoru a ozařování je její stav zatím v pořádku.

O pražském koncertě Anastacie čtěte zde.

368268:gallery:true:true