EXKLUZIVNĚ: Anastacia v Praze
Autor: Foto Blesk - L. Křivan, M. Mithofer

Anastacia dorazila do Ruzyně ve velkém stylu. Má s sebou 3 bodyguardy, asistentky, asi 14 kufrů a 3 příruční zavazadla!V 19 hodin dorazila zpěvačka do hotelu na Malé Straně. Její asistentka pozvala dovnitř několik fanoušků, kteří postávali před vchodem, aby jim Anastacia rozdala podpisy. "Je hodně unavená, proto odložila setkání s novináři. Nepůjde si dnes ani prohlédnout Prahu," řekl Blesku jeden z nich.

POZOR! Blesk.cz připravil dárek pro fanoušky: Od čtvrtka do pondělí dražíme 15 triček s podpisem Anastacie! Na adresu online@blesk.cz posílejte vaše nabídky. Výtěžek půjde na charitu.

Trička pro čtenáře Blesk.cz podepsala Anastacia ve čtvrtek na tiskové konferenci pár hodin před koncertem. Více čtěte ZDE!

366843:gallery:true:true

Zároveň nám posílejte fotografie Anastacie z její návštěvy v Praze! Povede-li se vám vyfotit unikátní snímek, odměna vás nemine! Fotografie posílejte na online@blesk.cz

Vstupenky na čtvrteční koncert se prodávají v cenovém rozpětí od 490 korun ke stání do 3500 korun do VIP sekce.

Fotogalerie
6 fotografií

Pořadatelé slibují fantastickou velkoplošnou videoprojekci a taneční choreografie nejrozmanitějších stylů. Za podobou a režií současné podoby koncertní šňůry stojí Kim Gavin, který se podílel i na posledním turné Coldplay k desce Viva la Vida or Death and All His Friends, koncertech britské chlapecké skupiny Take That či sledovaného koncertu pro princeznu Dianu.