Přiznám se, že mě americká megastar Anastacia hodně baví. Jako majitelka úžasného sopránu. Jako holka, která mi svatbou se svým bodyguardem potěšitelně potvrdila, že kýčovitě romantická story Osobní strážce může být skutečnost.

Získejte triko podepsané Anastacii! Čtěte ZDE!

Baví mě i její charitativní aktivity v oblasti onkologie, kterou jsou pro mě v jejím případě uvěřitelné. Žádná humánní póza umělce, ale skutečná potřeba ženy, která před několika lety sama musela bojovat se zhoubným nádorem prsu.

To byl také důvod, proč před čtvrtečním koncertem v Tesla Areně místo odpočinku zamířila do pražského klubu Hard Rock Café, kde v rámci tiskové konference předala přednostovi onkologické kliniky pražské Všeobecné fakultní nemocnice, Luboši Petruželkovi, šek na padesát tisíc korun.

Anastacia si oblékla top, džíny a vypadala velmi civilně. A velmi sexy. Tohle je plnokrevná, ženská, která se ani nemusí nijak stylizovat, protože aura její přitažlivosti je nesmírná. To se ostatně projevilo i při předávání šeku, kdy na slovo skoupá, až plachá Anastacia, jaksi mimoděk upravila přednostovi onkologie kravatu.

366839:gallery:true:true

Bylo to bezděčné, velmi ženské gesto, které možná mělo skrýt rozpaky. Nicméně, a to je důležité, to byl důkaz, že ona, stále vzývaná, imagemakery uměle tuněná ženskost, je u Anastacie přirozenost.

366878:gallery:true:true

Fotogalerie
3 fotografie