Po jejím předloňském psychickém zhroucení, kdy několikrát skončila v péči lékařů, svěřil soud majetek Britney právě pod kontrolu otce. Ten musí zároveň dávat pozor, aby si zpěvačka pravidelně brala své léky. Jde o prostředky proti stavům úzkosti a paniky a léky na spaní. Jenže Britney, které soud kvůli jejím dřívějším skandálům odebral i dva syny, se domnívá, že to její otec přehání.

Fotogalerie
11 fotografií

"Pomoc, můj otec mi dává drogy!", volá podle magazínu "Look" Britney do celého světa. Zpěvaččini přátelé tvrdí: "Má strach, že z ní chce udělat živou mrtvolu, která se nedokáže bránit."

Jak Britney ke svému podezření dospěla? V poslední době prý trpí častou malátností a zjistila, že je schopná usnout uprostřed rozhovoru. Podle ní je na vině otec Jamie a koktejl léků, který jí podává.

Své volání o pomoc poslala na mobil bývalému příteli Adnanovi Ghalibovi. Na argumenty, že je uprostřed turné a je prostě přepracovaná, neslyší. Dokonce se měla vyjádřit, že ji chce otec otrávit. Znamená to, že se jí vrací stará paranoia?