Vstupenky na show stojí i v době finanční krize v přepočtu 10 až 20 tisíc korun! A co Britney předvedla? Jednu píseň naživo, zbytek byl trapný playback. Zachránila to tancem? Ne! Její vrtění nemělo s erotikou nic společného. Zdá se, že popová princezna jako bájný fénix z popela již nikdy k hvězdnému nebi nevzlétne!

Čtěte také: Vzestupy a pády popové princezny

Mnozí fanoušci se také obávají i dalšího fiaska. Psychicky labilní Britney je pod silným tlakem a nikdo nemůže vyloučit, že se během svého comebackového turné nesloží.

Britney na tom není fyzicky ani hlasově vůbec dobře. Například Madonně (50) nesáhá dle kritiků ani po kotníky!

Fotogalerie
6 fotografií

Jak celé "divadlo" probíhalo?

Britney nastoupila před 18 tisíci diváky na pódium po předskokankách Pussycat Dolls a její show trvala 90 minut. Hned 25krát změnila převlek, stylizovala se např. do role hanbaté policistky nebo sexy uvaděčky.

Na pódium postupně zvala žongléry, akrobaty a tanečníky. Zazněly její největší hity Womanizer a Baby One More Time, domácí pubikum (Britney pochází z Louisiany) ji odměnilo velkým potleskem. Po absolvování americko-kanadského turné zamíří Britney do Evropy. Například v Londýně vystoupí šestkrát v době od 3 do 14. června.

 

 

Diskutujte: Máte rádi Britney? Je nové turné pokračováním hvězdné kariéry nebo jen lepší období odepsané hvězdičky?