Největší oporou v nemilosrdném boji s rakovinou jsou pro něj obzvláště manželka Lisa (52) a bratr Don. Ale nejen oni. Za Patrickem stojí celý svět. Jeho fanoušci se mu snaží dodat síly...

Klid teď hledá herec na svém ranči ve společnosti manželky Lisy Niemi. Swayze se rozhodl ukončit chemoterapii a léčbu. Je přesvědčený, že lékaři už pro něj víc udělat nemohou. Obklopil se lidmi, které miluje, a tráví s nimi co možná nejvíce času.

Fotogalerie
2 fotografie

Jeho fanoušci mu denně posílají vzkazy a dodávají mu tolik potřebné síly:

*Pamela, Weymouth, Velká Británie

"Patricku, nevzdávej se, jsme v myšlenkách neustále s tebou. Zůstaň silný!"

 

*Lynne, Fourways, Jižní Afrika

"Jsi úžasný herec, ten nejlepší a takovým pro mě i zůstaneš. Modlím se za tebe."

 

*Jason, Budapešť, Maďarsko

"Jsem smutný, když vidím vaše poslední fotky... Ale moc vás obdivuji za to, jak se s tím vypořádáváte. Přeji vám jen to nejlepší."

 

*Philip, Hammond, Austrálie

"Když jsem zjistil, že máte rakovinu, rozplakal jsem se. Nezasloužíte si takový konec. Držím vám pěsti, Patricku. Bojujte!"

 

*Carla, Yorkston, Španělsko

"Je těžké nacházet v sobě stále sílu... Neskutečně si vás vážím za to, jaký jste. Vždy jsem vás milovala jako herce, teď vás miluji i za to, jaký jste člověk. Přeji vám co nejméně bolesti."

 

*Trev, Olsztyn, Polsko

"Jste hrdina!"

 

*R. L., Česká republika

"Patricku líbil jste se mi hlavně v seriálu Sever a Jih, a samozřejmě i v Hříšném tanci. Nemoc se ale bohužel neptá, kdo jsi byl a co jsi dokázal. Patricku, drž se!"