Nedávno média citovala Robbieho výrok, že jeho opětovné shledání se čtveřicí někdejších kolegů je "každým týdnem pravděpodobnější". Zpěvák sám to ale poté popřel.

Pětatřicetiletý Williams opustil Take That v roce 1995, podle médií zčásti kvůli napjatým vztahům se zpěvákem a frontmanem skupiny Barlowem. Pětice se o rok později rozpadla, ale před třemi lety, kdy se sešla k turné po Británii věnovanému desátému výročí od jejího rozpadu, ohlásila comeback. Nakonec natočila novou desku a podepsala smlouvu na další dvě, to vše ale už bez Williamse.

Obnovená skupina Take That získala v letech 2007 a 2008 hudební cenu British Awards. Její dvě alba Beatiful World (2006) a Circus (2008) pronikla do čela hitparád.

Williamsovým posledním sólovým albem byl Rudebox (2006), který se také dostal na špici hudebních žebříčků, jeho prodej v Británii ale dalece zaostával za albem Beautiful World.

V současnosti Williams nahrává nové sólové album, které by mělo vyjít na podzim. Ve stejné budově, ale v jiném studiu nahrávají také Take That. Skupina se rovněž připravuje na letní turné.