Jessica Alba
Autor: profimedia.cz

Herečka Jessica Alba (27, Sin City) s devítiměsíční dcerou Marií Honor tráví většinu času na hřišti, kde jsou houpačky pro nejmenší.
Pestrobarevné sedačky jsou nejen pohodlné, ale především bezpečné. A tak se může mladá maminka na svoji prvorozenou dcerku takto bezstarostně usmívat.


Halle Berry
Autor: profimedia.cz

Jaká idylka! Kdo je ta uvolněná bosá žena na houpačce? Není to nikdo jiný než držitelka Oscara za film Ples příšer Halle Berry (42). V náruči opatrně drží svůj největší poklad – jedenáctiměsíční dceru Nahlu. No, mohl by být život ještě hezčí? „Mohl. Na příklad s druhým dítětem,“ usmívá se krásná Halle.


Milla Jovovich
Autor: profimedia.cz

Hřiště bez skluzavky? Neexistuje!
A na nejznámějším plácku v Beverly Hills jich mají rovnou pět! To proto, aby se děti různých věkových kategorií navzájem neohrožovaly. A tak se může bez obav klouzat i maličká Ever (1,5) společně se svojí slavnou mámou Millou Jovovich (33).


Gwen Stefani
Autor: profimedia.cz

Malý Kingston – prvorozený syn zpěvačky Gwen Stefani, je neposedný živel plný energie. Jako typický kluk se nejradši prohání v parku se vším, co má kolečka. A tak jeho milující máma vyráží na hřiště ověšená autíčky a jízdními koly.


Sharon Stone
Autor: profimedia.cz

Pro výrobce hraček je tato zelená »obludka« jen obyčejná plastová houpačka, ale pro tříletého Lairda, adoptivního syna herečky Sharon Stone (51), ta nejoblíbenější žába na světě!


Isly Fisher
Autor: profimedia.cz


Maličkou Olivii, dceru herečky Isly Fisher (33) a slavného provokatéra Borata (38, vlastním jménem Sacha Baron Cohen), zase nejvíc přitahuje houpací bobr. Nejdůležitější je ale nepustit se, protože v povzdálí už číhají další děti!