V 70. letech minulého století byla několikrát vyhlášena nejkrásnější ženou světa.

Farrah se naposledy objevila ve filmu The Cookout v roce 2004. Několik měsíců nato už ale bojovala s rakovinou tlustého střeva. Lékaři ji hned několikrát ujistili, že po dalších operacích a chemoterapiích bude v pořádku, ale nemoc se vracela pořád znovu a znovu. Farrah se tedy letos v lednu uchýlila k poslední možnosti a podrobila se velmi agresivní léčbě v Německu. Ani to však nepomohlo. Přišla o své krásné blonďaté vlasy a tělo, které obdivovaly celé generace mužů, už odmítá poslušnost.

„Farrah se rozloučila se všemi blízkými a stáhla se do ústraní zemřít do svého domu v kalifornském Burbanku. Nechtěla, aby ji někdo viděl v jejích posledních hodinách. Je velmi nemocná a velmi vyčerpaná. Zbavila se všech svých závazků a všem řekla, že už ji nikdy neuvidí,“ uvedla rodinná přítelkyně.

Poslední člověk, se kterým se rozloučila, byl herec Ryan O’Neal (67, Žena v ringu). Byl láskou jejího života, se kterým se věčně rozcházela a zase udobřovala. Nikdy se nevzali, ale z jejich vztahu vzešel syn Redmond O’Neal (24). Jako matka ho velmi milovala a platila všechny jeho účty, ale on jí odplácel jen zlem. Tvrdí se, že má rovněž velkou zásluhu na špatném stavu své matky. Za posledních 10 let absolvoval 13 rehabilitací a loni v září byl zatčen za držení drog.

O boji s rakovinou natočila Farrah dokument Křídlo a modlitba, který prodala za 12 milionů korun. Známý se stal její výrok, že rakovina je terorista uvnitř jejího těla.

VÍCE ČTĚTE ZDE!