Vánoce pod palmami na kalifornské pláži? To není nic lákavého pro Davida Beckhama. Naopak tradiční anglické svátky v chladném londýnském podnebí hodlá strávit spolu s manželkou, jejich třemi dětmi a rodiči. Proto přiletěla celá rodina už minulý týden z nového domova v Los Angeles do Británie. Na letišti Heathrow v hlavním městě je spatřili už ve čtvrtek 18. prosince a do Kalifornie se budou vracet po svátcích.

Beckhamových si nelze nevšimnout, přestože se snažili i tentokráte maskovat v poměrně nevýrazných barvách a za slunečními brýlemi. David i Victoria měli plstěné klobouky, ona šedý trenčkot, kotníkové boty a obrovskou tašku, on vsadil na džíny a koženou bundu. Děti byly připraveny pro chladné anglické počastí a měli svetry s velkými kapucemi.

Na místě, kde svátky budou trávit, se prý ale nemohli David a Victoria shodnout, dokonce se kvůli tomu prý i pohádali. Zatímco fotbalista toužil po tradici a rodině, jeho manželka chtěla ještě více přilnout k Los Angeles a poprvé strávit Vánoce tam.

"Victoria má za sebou už tolik britských Vánoc a chtěla si užít hollywoodský styl. Měla pocit, že by to jejich americkým fanouškům a slavným přátelům jasně dalo najevo, že jsou šťastní a ochotní strávit svátky ve svém novém domově," tvrdí zdroj blízký páru.