Victoria a David Beckhamovi

Victoria a David Beckhamovi
Autor: Archív

Loni o Vánocích bývalá Posh Spice Girl neváhala a koupila za neuvěřitelných 50.000 dolarů svým třem synům speciální obydlí pro pobyt ve větvích stromů. Pro děti, které mají všechno, je to jistě zajímavý dárek. Je však otázkou, jestli ho letos manželé Beckhamovi dokážou něčím předčit. Nejstaršího Brooklyna (9) už by možná potěšilo pojízdné auto, Romea (6) třeba menší motorka a živého Cruze (3) například taneční studio.


Angelina Jolie a Brad Pitt

Angelina Jolie a Brad Pitt
Autor: Archív

V populární rodince platí politika jednoho dárku pro každého, v případě dalších prezentů pak uplatňují tzv.´samovýrobu.´. Brad Pitt svým šesti dětem zakazuje sledování kreslených pohádek v televizi. Ty jsou totiž protkány reklamami na hračky a teď o Vánocích tedy nehrozí, že by se potomci nějakých dožadovaly. "Pravidlo je, že každý musí pro druhého dárek vyrobit, musí do toho vložit svůj čas. Potom, když si dárky vyměňujeme, je to skutečně moc kouzelné," pochvaluje si Pitt svůj nápad.


Katie Holmes a Tom Cruise

Katie Holmes a Tom Cruise
Autor: AFP

Přestože vyznává hollywoodský idol Tom Cruise scientologii, která o Vánocích zakazuje předávání dárků, pro jeho rodinu to zcela neplatí. Jak prozradila Katie Holmes, malá dcerka Suri se může těšit na roztomilé panenky a plyšová zvířátka, které doslova zbožňuje.


Kate Hudson

Kate Hudson
Autor: AFP

Herečka Kate Hudson prozradila, že její rodina kvůli finanční krizi šetří, a proto se letos spoléhají na to, že si vánoční dárky vyrobí sami. "Vždycky jsme byli zruční. Všechny ženy u nás doma pletou, tak upletu něco i svým dětem."


Madonna

Madonna
Autor: AFP

Potomci Madonny Lourdes, David a Rocco dříve Vánoce kvůli kabalistické víře své matky neslavily. Letos, i přestože se královna popu právě rozvádí s Guyem Ritchiem, bude si celá rodina pohromadě v Londýně. S dárky to ale rozhodně přehánět nebudou. Všichni potomci mají totiž povoleny maximálně 3 vánoční balíčky!


Reese Witherpsoon

Reese Witherspoon
Autor: archív

Herečka Reese Witherpsoon má o Vánocích závazek - nerozmazlit svou devítiletou dceru Avu a pětiletého syna Deacona. "Chci se vyvarovat nenasytnosti a přebytku věcí. Když dostanou děti jeden nebo dva dárky, stačí jim to," tvrdí herečka. Malá Ava si letos přála pod stromeček koně, to se jí tedy bohužel nesplní.


Jennifer Lopez

250186:gallery:true:true

Populární latinskoamerické zpěvačce a jejímu manželovi Marcu Anthonymu se před 10 měsíci narodila dvojčátka, hraček budou tedy muset nakoupit mnoho. Jennifer Lopez navíc Anthonymu daruje Spyker C8, automobil za 185 000 liber!