Svátky s hudebníkem Johnem Mayerem budou tak mít žhavé po všech stránkách. Ostré pálivé koření mu předloží především proto, že se jedná o účinný prostředek na posílení libida! Jennifer navíc tvrdí, že její rodina chilli používá během Vánoc už od jejího dětství.

"Mou oblíbenou tradicí je vybírání vánočního stromu a potom ještě jeho zdobení. To je prostě moje práce! A taky k tomu patří vaječňák, vánoční koledy, obvykle chilli a cukroví. Upekla jsem ho s chilli, moje máma má skvělý recept," prozradila své vánoční tipy Aniston.

Bývalá manželka Brada Pitta však nenažhaví o Vánocích jen svého partnera Johna Mayera, ale také čtenáře magazínu GQ. Na novoročním čísle vycházejícím 23. prosince se totiž objevuje nahá s kravatou kolem krku. A její tělo vypadá úchvatně.

Jennifer navíc v rozhovoru pro magazín vtipkovala o svém vztahu s bývalým manželem a Angelinou Jolie: "Legrační na tom je fakt, že lidé vůbec netuší, že společně všichni vyrážíme na víkendy do Hamptons… Byla by to ale hysterie, kdybych měla v náručí Zaharu a Knoxe…"