Pro Američany nejsou Vánoce tolik rodinným svátkem jako Díkuvzdání, které proběhlo jako již tradičně čtvrtý čtvrtek v listopadu, tedy včera 27. listopadu. A Jennifer Aniston nebyla letos se svou vlastní rodinou, ale přijala pozvání svého přítele Johna Mayera ke společné večeři s jeho rodiči. Nad krocanem s nádivkou tak pár dal světu nepřímo, ale jasně najevo, že je to mezi nimi vážné.

Fotogalerie
2 fotografie


Aniston randila s Mayerem od února do srpna letošního roku. Jenže hezoun se s ní pak rozešel a odůvodnil to tím, že nechce meškat čas s někým, s kým to neklape. Už v říjnu změnil své stanovisko a k bývalé se vrátil. Hvězda seriálu Přátelé prý Johna svým rodičům představila již před několika dny.

"Moc dobře ví, že se jeho máma trápí řadou věcí, zvláště články, které si čte o jejich vratkém vztahu. Chtěl proto vzít Jennifer domů, aby ukázal mámě, jak moc se milují," uvedl zdroj blízký Aniston.

V minulosti by prý ale Jennifer podobnou nabídku odmítla. I po rozvodu s Bradem Pittem totiž byla v kontaktu s jeho rodinou a loni dokonce přijala jejich pozvání na Díkůvzdání i Vánoce, zatímco Angelina Jolie mohla vyletět z kůže.

"V minulosti by to odmítla. Velmi se sblížila s Bradovou rodinou a všechno se pak zhoršilo, když se rozešli. Ale teď se rozhodla, že už se nemůže dívat zpět. Chce vztahu s Johnem obětovat vše," dodal zdroj.