Její chování odsoudila v rozhovoru pro módní magazín Vogue herečka Jennifer Aniston, která byla v době rodícího se románku za Pitta vdaná.

Mezi Pittem a Jolie to začalo jiskřit v roce 2005 při natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith, kdy ještě byli Aniston s Pittem spolu. Jolie odkryla detaily flirtu při loňském rozhovoru pro Vogue. "V té době jsem vůbec neměla tušení, že se něco takového děje," řekla Aniston, podle které se tak Angelina nezachovala zrovna fér. "Třeba ty řeči o tom, jak se každý den těšila do práce," řekla dotčená hvězda seriálu Přátelé, která za něj v roce 2002 získala cenu Emmy.

Brad s Angelinou

Angelina Jolie a Brad Pitt
Autor: AFP

Aniston a Pitt se rozešli v lednu 2005, o sedm měsíců později se rozvedli. Bývalí manželé se podle Jennifer nevyhýbají kontaktu. Většinou se prý velmi mile zdraví a popřejí si, ať se druhému daří. "Obdivuji ho a jsem na něj pyšná," řekla Aniston.

Brad s Jennifer

Jennifer Aniston a Brad Pitt
Autor: ČTK

Rozvod podle ní nebyl tak hrozný, jak se psalo v bulvárních médiích. "Prostě se to stalo. To manželství nefungovalo," podotkla Jennifer. Příští rok se herečka, která jako jediná z Přátel nastartovala prvoligovou hollywoodskou kariéru, ukáže ve filmu Marley a já.

Média v poslední době spekulují o těhotenství devětatřicetileté Anistonové. Americký magazín Star minulý týden s odvoláním na zdroj blízký herečce a jejímu snoubenci, zpěváku Johnu Mayerovi, uvedl, že čekají dvojčata.

Jolie a Pitt, kteří patří k nejvlivnějším párům Hollywoodu, spolu vychovávají tři vlastní a tři adoptované děti. Jolie, která v roce 2000 získala Oscara za film Narušení, se s manželem věnuje převážně humanitárním akcím. Pitt se proslavil filmy Dannyho parťáci, Troja či Klub rváčů.