Držitelka Grammy vydatně pomohla Obamovi v prezidentské kampani, on jí zato dnes vychvaluje, kde jen může. A kráska se veze na vlně neskutečného úspěchu...

Beyoncé už během prezidentské kampaně patřila k nejaktivnějším příznivkyním demokratů a Baracka Obamy. Když se pak stal prvním americkým prezidentem černé pleti, oslavila politické vítězství »svého« prezidenta Beyoncé v britském Liverpoolu – udílení hudebních cen MTV se totiž proměnilo ve veřejnou podporu celebrit Obamovi.

A Obama ví moc dobře, jak se své věrné příznivkyni odvděčit. V rozhovoru pro televizní stanici CBS se například nechal slyšet, že je Beyoncé vůbec nejoblíbenější zpěvačkou jeho dvou dcer. A Beyoncé se veze na vlně úspěchu. Vydává nové album, třetí sólovou desku s názvem »I Am... Sasha Fierce «, právě dokončila dva filmy a chystá se na třetí. Podepsala lukrativní reklamní kontrakty s firmami L‘Oreal, Armani nebo Tommy Hilfi - ger. Není divu, že ji magazín Forbes zařadil mezi nejvlivnější celebrity světa. Její příjmy za uplynulý rok se odhadují na 1,5 miliardy korun.

Obama o Beyoncé:

"Beyoncé je vůbec nejoblíbenější zpěvačkou mých dvou dcer."

"Na svém iPodu mám písničky od Beyoncé. Nechci ale předstírat, že je znám lépe než moje dcery."

"Její písnička Crazy in Love je skvělá na tančení."

Beyoncé o Obamovi:

"Je tak elegantní, má vytříbené chování, je inteligentní... Má vše, co bych chtěla mít i já. Díky němu jsem na tuto zemi opravdu pyšná."

"Nikdy předtím jsem nebyla taková patriotka!"

"Obama a jeho žena Michelle jsou americkým snem."

"Cítím, že jsme jako národ dospěli a v růstu můžeme díky Obamovi pokračovat i nadále."

"Je to úžasná doba pro moji generaci... Nikdy předtím jsem něco takového nezažila. Všichni se konečně cítíme součástí naší země."