Madonna si zakládá na dokonalé postavě. Cvičí čtyři hodiny denně.

"Jeho (Guye) hrozně frustrovalo, že půl dne posiluje a trénuje. A potom byla vždycky unavená, takže na sex nebylo ani pomyšlení," prozrazuje blízký přítel rodiny britskému deníku "News Of The World".

A když přeci jen k něčemu došlo, nebyl Guy z výsledku příliš nadšený. A tak místo toho, aby čekal na sex s Madonnou, chodil raději filmový režisér s přáteli do hospody.

Fotogalerie
2 fotografie

Měla snad Madonna za Guye náhradu? Ritchie je údajně přesvědčený o tom, že Madonna udržovala intenzivní vztah s baseballovým hráčem Alexem "-Rod" Rodriguezem (33) a také „New Of The World“ dodává: „V posledních měsících se Madonna s Alexem hodně sblížila. Volali si každou volnou chvilku."

Madonnin právník má ale při rozvodu dokázat, že Guy byl jízlivý manžel který Madonnu šikanoval a urážel. Ritchie měl jedné noci Madonně vmést do tváře: „Opravdu věříš tomu, že kabala z tebe udělá lepšího člověka? Budeš ještě horší, ty egoistická krávo.“

Teď si Madonna možná říká, že měl Ritchie přeci jen v něčem pravdu. Půjčila Ritchiemu na natáčení filmu 22 milionů liber. Teď, když je jasné, že vztah nepůjde slepit, chce peníze po Ritchiem zpátky. Získá je?