Guy Ritchie se nechal slyšet, že nechce po své manželce, která patří mezi nejbohatší ženy světa, ani dolar.

Jejich manželství začalo o Vánocích před takřka osmi lety pohádkovou svatbou na skotském hradě a skončilo oddělenými ložnicemi na „usmiřovací“ dovolené v Itálii. Pár se zatím nemůže dohodnout ani na tzv. oficiálním stanovisku, které je v případě rozvodů zvykem.

Pracovní verze je zatím tato: „Už dál nechceme žít v přetvářce“.

Poslední kapkou pro jejich rozchod byla Guyova nechuť k adopci čtvrtého dítěte, Madonna si přála asijskou holčičku. Další důvod je Guyův přezíravý postoj k Madonnině víře v kabalu.

Madonna chtěla rozvod původně zveřejnit až po svém celosvětovém turné. Guy jí prý ale řekl, že to chce mít z krku co nejdřív.

Jejich poslední a nejhorší hádka se semlela při zářijové oslabě Guyových 40. narozenin, kdy rozzlobená Madonna utekla z domu.

Guy kvůli rozvodu přerušil kvůli tomu natáčení svého nového filmu Sherlock Holmes a vrátil se do Londýna, aby vše vysvětlil svým rodičům.

Tento týden si sbalí své věci, které má v jejich londýnském sídle, které vlastní Madonna, a odnese si je do vily v Wiltshiru, která patří jemu.

Madonna v těchto dnech v New Yorku představuje premiéru svého nového filmu „Neřest a moudrost“.

Média už dlouho spekulovala o tom, že se Madonna tajně schází se ženatým hráčem baseballu. Guy se ale rozhodl, že dá jejich manželství ještě šanci.

Slavný pár se ukázal ruku v ruce na premiéře Guyova posledního filmu RocknRolla a na srpnové oslavě Madonniných narozenin.
Odjeli spolu na víkend do Itálie. Původně to mělo být romantické smíření, ale skončilo to oddělenými ložnicemi.

Neshody vznikaly také kvůli výchově dětí: Lourdes (12), Rocca (8) a Davida (2). Guyovi se nelíbilo, že Madonna pořád někam cestuje a chtěl, aby se děti usadily na jednom místě, tedy v Londýně.

Madonnina dcera Lourdes si usmyslela, že chce trávit víc času se svým otcem tanečníkem Carlosem Leonem v New Yorku.

Guyovi velmi záleželo na tom, aby měl s nevlastní dcerou co nejlepší vztah, a bylo mu jasné, že Madonna bude používat její touhu vidět se s otcem jako výmluvu, aby mohla jezdit do New Yorku.

Otec malé Lourdes tanečník Carlos Leon bydlí posledních několik měsíců v Madonnině newyorském bytě, dohlíží na nové úpravy a připravuje na její návrat.

Poslední ranou skomírajícímu vztahy Madonny a Guye byla zpěvaččina touha adoptovat další dítě, dívku.

Malého Davida (2) pár adoptoval na Madonnin nátlak, její manžel byl dlouho proti. Vycházel z toho, že není dobrý nápad adoptovat další dítě, když je jejich manželství na kraji rozpadu.

Zaplatí Madonna Guyovi Ritchiemu 150 milionů liber?

A co si o Ritchiem myslí Madonna? To se dočtete v článku:

Madonna: Ničeho nelituji

 

Čtěte také:

Madonna a Guy Ritchie chystají rozvod

Madonna: Kdo nahradí Guye v posteli?