Vdova po Kurtu Cobainovi si libovala, že je opět štíhlá a všichni ji za to vynášejí do nebe. Jenže teď vyšlo najevo, že to není její vlastní zásluhou, ale k hubenosti jí pomohli chirurgové. Před dvěma roky u nich totiž blonďatá rockerka podstoupila zákrok žaludku.

Taková operace se běžně provádí pouze u určitého typu morbidně obézních pacientů, jimž už běžná dieta a cvičení pomoci nemohou. Courtney se rozhodla pro zákrok poté, co na váze uviděla 83 kilogramů.

"Vždycky měla s vlastní vizáží problémy a je přesvědčená, že je ošklivá a tlustá. Před dvěma lety si nechala provést podvázání žaludku na chirurgii v Beverly Hills. Jakmile bylo po operaci, její nadbytečná kila začala mizet," prozradil zdroj britskému magazínu NOTW.

Jenže čtyřiačtyřicetiletá Courtney to odmítá přiznat a tvrdí: "Zhubla jsem dost náročnou metodou a lidé to nemůžou přijmout. Kdykoli někdo zhubne svým odhodláním a dřinou, je to podezřelé. Já jsem se inspirovala u Oprah, která zhubla s programem Slim Fast. Tak jsem to dokázala."

Love: Lékaři ji nutili k potratu. Více zde!