Krásné krajky, jemné materiály anebo korálkové aplikace. V sobotním díle StarDance opět všechny páry uchvátily nejen tancem, ale také róbami.

Jako Marilyn

V růžových šatech s výraznou mašlí na zádech vyrazila Iva Kubelková (46) všem přítomným v sále dech. Někteří fanoušci se dokonce domnívali, že róba byla inspirována ikonickými růžovými šaty Marilyn Monroe (†36) z filmu Páni mají radši blondýnky (1953).

V rudé krajkové róbě se zajímavou aplikací zase zazářila tanečnice Adriana Mašková (25). Šatům navíc dodal šmrnc třpytivý límeček a pásek. Bohužel to pro ni a jejího partnera, cukráře Josefa Maršálka (41) byl poslední večer, kdy se mohla ve StarDance blýsknout...

Stovky hodin

Málokdo si ovšem dokáže představit, kolik práce se za každými šaty ukrývá. Kostyméři pracují do poslední chvíle. „Šaty často potřebují opravdu opatrné zacházení, a většina detailů se tak došívá přímo na tanečnících,“ prozradil Blesku kostýmní výtvarník Roman Šolc (47), který má v letošním ročníku na starost kostýmy se svým týmem. Pro švadleny to jsou stovky hodin práce.

BLESK Víte, že...

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková a Martin Prágr po 8. kole StarDance: Začíná přituhovat! Kateřina Štichová

Fotogalerie
103 fotografií

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička