Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vítězem StarDance se stal Jan Cina: Nejlepší okamžiky finálového večera! A Genzerův trapas s tetou…

/
  • Jan Cina je vítězem letošního ročníku StarDance.
    19. prosince 2021 ● 00:00

    Jedenáctá řada taneční soutěže StarDance zná svého vítěze. Králem tanečního parketu se stal Jan Cina s partnerkou Adrianou Maškovou. Večer byl plný nejenom napětí, ale i humoru a hlavně zábavy.

  • 1.

    Jméno Vernerovy ženy

    Tomáš Verner v průběhu přímého přenosu prozradil, že jeho manželka Tammy Sutanová se křestním jménem nejmenuje Tammy ale Charity. Což překvapilo nejen Marka Ebena, ale všechny přítomné.

  • 2.

    Cinova náušnice

    Jan Cina si na vystoupení vzal náušnici s perlou z náhrdelníku tety Máni, Zdeňku Chlopčíkovi se tento detail velmi líbil, zároveň pochválil i skvělé rytmické tango. I Richard Genzer ocenil jak náušnici, tak i jejich tanec. Dokonce chtěl tetě i prostřednictvím obrazovky poděkovat, bohužel už je po smrti.

     

  • 3.

    Farářka v peří

    Martina Viktorie Kopecká tančila tango v šatech zdobených peřím. S tím měl problém porotce Jan Tománek, přišla mu totiž příliš schovaná.

     

  • 4.

    Zase covid?

    K finálovému večeru každoročně patří i společný tanec, letos se ho ovšem mohly účastnit jen čtyři páry. „Sedět v koutě“ zůstala Tereza Černochová, Simona Babčáková a Marika Šoposká, jejich taneční partneři se zřejmě slavnostního večera účastnit nemohli kvůli hygienickým nařízením ohledně covidu.

     

  • 5.

    Vernerův freestyle

    Na freestylovém tanci si nechal záležet i Tomáš Verner, který na parket nastoupil v účesu, který vypadal, jakoby měl za sebou už hodiny divokého tance. Podle Tománka jejich tanec vypadal, jakoby ho zachraňoval kormidelník, který nemá zkoušky. Hodnocení tohoto jejich vystoupení bylo opravdu nemilosrdné. „Nějak se to nepovedlo,“ zhodnotil svůj výstup Verner. 

     

     

  • 6.

    Odhalený hrudník Dědíka

    Taneční partner Martiny Viktorie Kopecké Martin Dědík tančil převážně s odhaleným hrudníkem, pod sakem totiž neměl žádné jiné oblečení a při divokém tanci bylo skutečně co obdivovat.

     

     

  • 7.

    Narozeniny Ebena

    Vzhledem k tomu, že finále vyšlo na narozeniny Marka Ebena, neobešlo se to bez přání od Terezy Kostkové, zpěvu a moderátor dostal na pódiu dokonce i dárek. „Nejhezčí dárek je pro mne, že jsme se vůbec dostali do finále,“ zavtipkoval Eben.

     

  • 8.

    Galerie

    Fotogalerie
    59 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 23

nick55: Jan Cina vyhrál zaslouženě, je to všestranně nadaný mladý muž a má to v hlavě srovnané Přečtěte si rozhovor s ním, najděte si na YouTube jeho podání operní pěvkyně Montserrat Caballé a pak tu něco pindejte. http­s://de­nikn­.cz/69­8473/j­an-cina-odmala-me-chvali-stal-se-z-toho-bic-vetsinu-zivota-jedu-na-paralyzujici-nespo­koje­nosti/­?utm_c­ampa­ign=&­utm_m­edium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz

(19. 12. 2021 21:27)

zaka: Cína je profík ale za to může čt že ho postavila proti amaterce farářce.

(19. 12. 2021 10:04)

tenerife: Sympatický pár, vyhráli zaslouženě.

(19. 12. 2021 09:16)

xiioma: Souhlas, je všestranně nadaný.

(19. 12. 2021 08:48)

verka1: Ano 👍

(19. 12. 2021 07:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy