Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ze zákulisí StarDance: Vyznání Hlaváčkové, farářka ve vzduchu a návrat Šoposké

/
  • Šesté kolo StarDance bylo emočně náročné
    22. listopadu 2021 ● 18:30

    Šestý soutěžní večer populární taneční show StarDance …když hvězdy tančí, je za námi. Soutěžící si sotva oddychli, že se (ne)dostali do dalšího kola, a už aby se znovu pustili do náročných tréninků. Jak hodnotí další kolo StarDance alespoň někteří z nich, co už v sobě zvládli zpracovat emočně i fyzicky náročný přímý přenos?

  • 1.

    Andrea Sestini Hlaváčková (35), tenistka

    V sobotu 20. listopadu se rozloučila se StarDance bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. „Bye Bye StarDance. Bylo mi ctí. Díkyyyy Michalu Necpálovi za dlouhou a tvrdou přípravu, za 3 úspěšné večery a spousty podpory, věřím, že si ještě zatancujem na jiné akci. Díkyyyy Jakubovi Necpálovi za to, že jsi takový sympaťák a vše jsi na poslední chvíli zvládl s neskutečnou lehkostí a pohodou. Zelená samba nás poslala domů, ale já to jako prohru neberu, pro mě to byla výhra na celý čáře, a jsem za tuhle zkušenost strašně vděčná. A to hlavně vám! Díky moc za každou jednu SMSku, co jste poslali,“ napsala dojatě na instagram.

  • 2.

    Martina Viktorie Kopecká (35), farářka

    „Waltz. Ocitám se ve vzduchu, Marek Dědík nohama pevně na zemi. Druhá doba je v tomto tanci na špičkách nahoru, dlouhé kroky, rozsah hlubokého nádechu, ladnost. Tanec, který mohl být náš poslední. Ale nakonec není, byť v tu chvíli jsem na to byla cele připravena. Ale dostali jsme pozvání tančit dál. Trénovat budeme už dneska, vážím si toho a jsem odhodlaná,“ dušovala se již v neděli ráno sympatická farářka Martina Viktorie Kopecká, a neopomněla část svého veřejného vyznání adresovat i svému tanečníkovi: „Marku, zas a znova děkuju. Milí diváci a naši podporovatelé, DĚKUJEME.“

  • 3.

    Marek Dědík (38), tanečník

    Pozadu nezůstal se svým poděkováním ani právě Marek Dědík. „V sobotu jsme tancovali waltz, který se nám povedl, a hlavně jsme si ho společně s Martinou Viktorií užili. Do dalšího kola jsme postoupili jen díky vám všem, kteří jste nás podpořili svými hlasy, a proto velké DĚKUJI patří právě vám. Vážím si toho a těším se na sobotu.“ K jejich tanci měla sice porota názory velice rozporuplné, shodli se však na jednom – že se sympatická farářka kolo od kola lepší. „Za mě to bylo vaše nejlepší číslo,“ prohlásil dokonce Jan Tománek (43).

  • 4.

    Marika Šoposká (32), herečka

    Představitelka lékařky Bibi z Ordinace v růžové zahradě sice vypadla už v předchozím kole, své kolegy však dorazila podpořit svou přítomností. „Být tam jako divák byl zážitek. Obdivuju vás všechny a zpětně i sebe. Přišlo mi neuvěřitelný, že jste tam vylezli, zatančili, konverzovali a byli okouzlující!! Dojímala jsem se po každým čísle, protože vím, co za tou minutou a půl stojí za úsilí, a co se v člověku odehrává posledních pár vteřin, než vyleze na parket. Kloubouček až ke kotníkům, přátelé moji,“ napsala na sociální síť dojatá herečka Marika Šoposká, která sdílela video, ve kterém tančí společně s Janem Cinou (33). V závěru se za nimi mihne Marek Zelinka (35), jenž se po prodělaném covidu vrátil znovu do StarDance coby odborný poradce.

  • 5.

    Galerie

    Na další snímky ze šestého soutěžního kola StarDance se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

    Video
    Video se připravuje ...

    StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

    Fotogalerie
    71 fotografií

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy