„Včera 10 minut před přenosem: Tfuj, tfuj, držím palce, ať se vám daří, užijte si to! Jste připravený? Poslední úpravy, rtěnka, narovnej se, napít, naše modlící kolečko, moment! Deodorant, vyplivnout žvejkačku, pojďte se připravit, Mariko, na schody, pojďte…!!“ líčila Marika Šoposká na instagramu emotivní chvilky před začátkem přímého přenosu. „A mě něco zašimralo za pravým uchem. Běžela jsem do kostymérny pro papír a tužku, nádech, výdech, sedla jsem si v šatně a napsala si pár řádků, co bych chtěla říct, kdybychom NÁHODOU vypadli. Ani jsem to nestihla dopsat a musela jsem běžet k vám do obrazovky…“

Společně s Robinem Ondráčkem zatančili energický jive na veselou píseň z animovaného filmu Planeta 51. Porotce a tanečník Jan Tománek (50) si pak pochvaloval, že se Šoposká na parketu velice zlepšila: „Ty výkony až do dnešního výkonu byly nervózní a byla tam nejistota. Ale já viděl, že to tam je. A dneska jste to odšpuntovala!“ Pochválil i výbornou techniku. Překvapil také známý „kat“ poroty, Zdeněk Chlopčík. Ten byl Maričiným výkonem natolik okouzlen, že jí dal dokonce devět bodů. Celkem získali 32 bodů, což bylo velice slušné číslo, ale záhy se tato taneční dvojice na žebříčku dělila o třetí pozici se zpěvačkou Monkey Business Terezou Černochovou (38) a Dominikem Vodičkou.

VIDEO: Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem.

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

„Tak jsme dotancovali, moje první devítka, díky, Honzo, a já jsem si to strašně užila. Ale ten papírek tam v šatně čekal… A já už se znám. A vím, že svoji intuici moc často neobalamutím,“ posteskla si Šoposká. Situace z minulého týdne se opakovala, jelikož skončila „na rozstřelu“ s hercem Janem Cinou (33). Ve čtvrtém kole se rozhodovalo mezi ní a Zdeňkem Godlou (46). „Když jsme tam stáli minulou sobotu v poslední dvojce se Zdendou, tak mi pak říkal, že se modlil, aby vypadl on, hlavně ne proboha já. A já pochybovala, jestli tohle člověk opravdu v tý chvíli může cítit??“

„A může. Já si včera říkala úplně to samý!!!“ přiznala herečka. „Ciňátko moje milovaný, ty absolutně vůbec! Ne! Nikdy! Ty tam prostě musíš být tak dlouho, dokud tam budou stát ty kulisy!!! Ať jsem to určitě, na sto procent já!! A už jen za tenhle pocit sounáležitosti celá ta moje čtyřměsíční trachtace stála.“ Kromě dojemného vzkazu favorizovanému účastníkovi celého StarDance poděkovala i všem, co jí posílali své hlasy. „Bylo to úžasný a nikdy na to nezapomenu. A teď jdu doma namazlit ten několikaměsíční deficit…“ dodala. Jak na sociálních sítích totiž již několikrát naznačovala, nejhůře nesli maminčinu nepřítomnost doma její dva malí synkové Benedikt (6) a Vincent (2).

Obdivu se Šoposká dočkala nejenom od fanoušků, ale i od řady kolegů z umělecké branže. „Mari, jsi neuvěřitelně talentovaná, krásná, vtipná, roztomile střelená, věčně usměvavá, chytrá a hlavně přející… Měla bych tě nesnášet, ale já tě prostě žeru,“ napsala jí například herečka Michaela Maurerová (42), známá coby Digi z Ulice. „Velkej obdiv, co jsi vše dala,“ vysekla jí poklonu zase herečka Andrea Růžičková (37). „Mari, skvělí jste byli! A jak krásně se na tebe koukalo! Ty budeš zářit dál! Musíme spolu na diskotéku! Klaním se,“ vzkázala jí Jitka Schneiderová (48). Svým lajkem ji ohodnotil například herec Milan Peroutka (31), jenž mimochodem také hraje v Ordinaci, či herečka Hana Vagnerová (38).

Fotogalerie
46 fotografií