Taneční soutěž StarDance je aktuálně nejsledovanějším pořadem, a tak není divu, že se její popularita promítla i do nabídek sázkových kanceláří. Jejich kurzy přitom hodně prozrazují. Minulý týden třeba zcela jasně předpověděli odchod Zdeňka Godly. Největšími adepty na vyhazov jsou podle nich v tuto chvíli herečka Marika Šoposká a hudebník Mirai Navrátil

„Kurz na to, že bude ze soutěže vyřazena Marika Šoposká, je aktuálně na hodnotě 2,20:1. Dalšími, kdo by mohli v taneční show skončit, je Mirai Navrátil nebo Andrea Sestini Hlaváčková se shodným kurzem 3,50:1. Až za nimi následuje Tereza Černochová s kurzem 6:1,“ sdělila Blesku mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Naopak to, že vypadne Jan Cina, je podle sázkových kanceláří velmi nepravděpodobné. Na hercův odchod je vypsán kurz 22:1. 

„V soutěži se prostě favorité během několika odtančených kol projeví. Někdo byl řazen mezi favority už před začátkem soutěže, třeba herec Jan Cina nebo bývalý krasobruslař Tomáš Verner, ale další se porotě a divákům ukáží a zalíbí až postupně, to je třeba příklad Martiny Viktorie Kopecké a také zpěvačky Terezy Černochové,“ sdělil Blesku manažer komunikace společnosti Tipsport Jiří Hadrava.

Kromě tance rozhodují i sympatie

Podle Hadravy ale nemusí rozhodovat jen taneční umění, důležité jsou i celkové sympatie. „Je to více faktorů, kvůli kterým nakonec diváci posílají soutěžícím své hlasy. A v silném startovním poli StarDance má mezi populárními osobnostmi podle nás nejmenší šance Marika Šoposká. Kurz na její vyřazení po aktuálním kole je nejnižší 2,2:1,“ uvedl.

Lidé si mohou vsadit i na to, kdo dostane nejméně nebo nejvíce bodů od poroty. Největším outsiderem v bodování je Mirai Navrátil. Na to, že právě on dostane od poroty nejhorší známky, je kurz 3:1. Naopak u Jana Ciny je to 15:1 a u Tomáše Vernera dokonce 17:1. 

Nejvíce bodů by podle sázkařů mohli získat Tomáš Verner s kurzem 2,50:1, Jan Cina s kurzem 3:1 nebo Tereza Černochová s kurzem 4:1

Favoriti jsou Cina s Vernerem

Vsadit si diváci mohou už i na vítěze celé soutěže. Největším favoritem je zatím herec Cina s kurzem 2,50:1 na vítězství. Za ním je krasobruslař Verner s 3,20:1 a farářka Martina Viktorie Kopecká s kurzem 5:1. 

Překvapuje ale i Tereza Černochová. „Přestože na začátku nepatřila mezi favoritky, dokázala svými výkony na parketu zatím vždy přesvědčit porotu i hlasující diváky. Lidé si u Chance hodně sázejí na to, že v zítřejším kole dostane od poroty nejvíce bodů. Top 3 adepti na vítězství jsou zatím stále stejní: Jan Cina, Tomáš Verner a Viktorie Martina Kopecká,“ uvedla Světlíková.

„Pokud vezmeme celou soutěž, tak sázkaři u Tipsportu jasně preferují za vítěze StarDance Jana Cinu. Ze sta procent sázek na vítěze StarDance tak 65% z nich lidé vsadili právě na Jana Cinu (aktuální kurz 2,5:1). A zde je vidět rozdíl třeba oproti Marice Šoposké, která zaujala 2% sázkařů a kurz na vítězství má nejhorší ze všech 20:1,“ uvedl Hadrava a zároveň dodal, že společnost vypisuje kurzy na StarDance už od prvních ročníků soutěže a bookmakeři jsou tak už poměrně zkušení. 

VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
92 fotografií