Poprvé od tragické smrti zpěvačky se její sestra Ivana Bartošová objevila na veřejnosti. Kvůli uctění Ivetiny památky v rámci koncertu Královny popu se nerozpakovala přijet až ze Švýcarska, kde trvale žije. Vdovec měl naopak na koncert zákaz vstupu, a tak si o něm mohl nanejvýš přečíst v novinách či na internetu.

A několik článků, jež srovnávaly nápadnou podobu sester, které vzešly z jednoho vajíčka a na svět přišly jen patnáct minut po sobě, vdovce vyprovokovalo k sotva uvěřitelné reakci.

„Ivana má do podoby Ivetky daleko jako koza k mule!“ řekl Rychtář pro super.cz. Drsná urážka mířená na zpěvaččino dvojče se však rovná kulce vypálené pod vlastní nohy – vždyť ten neurvalec vlastně nazval Ivetu mulou (když ne hloupou kozou)!

Neví, co mluví

V řadě materiálů, včetně Blesku, také zaznívala připomínka, že o Ivaně se vždy mluvilo jako o té, která má silnější hlas, jen jí chyběla Ivetina průbojnost a hlad po slávě.

„Pokud by na tom byla hlasově lépe jak Ivetka, pak by zpívala, ale vzhledem k tomu, že tomu tak nebylo a není, pracuje u benzinové pumpy,“ přisadil si dál Josef. I v tomhle případě se hluboce mýlil! O své zesnulé ženě toho zřejmě tolik nevěděl...

Sama Iveta říkala: Ivana má silnější hlas!

Toho, že nad Ivetou měla pěvecky navrch její sestra, si byla dobře vědoma i Iveta sama. „Přiznávám, má silnější hlas, zpívá krásně, ale už nezpívá. Odstěhovala se do Švýcarska, tam se vdala. Myslím, že je trochu nešťastná,“ prozradila Iveta v jednom z rozhovorů.

„Ona mi to trochu vyčítá, že utekla kvůli mně, že byla pořád ta druhá. Snažila jsem se jí pomoct, ale lidi ji nebrali,“ dodala.

Fotogalerie
10 fotografií