Nad hlavou Josefa Rychtáře se stahují temná mračna. Poté, co proti němu na policii vypovídala matka Domenica Martucciho, se objevil další svědek, který proti němu chce svědčit. A není jím nikdo jiný, než jeho vlastní syn!

K tomu, aby proti svému otci zasáhl, ho přiměl Domenico Martucci. Profesionální hasič to prohlásil na svém profilu na sociální síti. "Po dnešní domluvě s Domenicem Martuccim jsem byl požádán o vyjádření. Můžu potvrdit, že níže popsané je pravda. Pokud bude třeba, jsem ochoten to stvrdit oficiálně u Policie ČR", napsal.

Rychtář mladší potvrdil, že jeho otec zabránil Ivetě, aby na vlastní přání odjela na léčení do Itálie. Nepřivezl ji na smluvené místo, odkud měla na léčení jet, a vědomě lhal, že on ani Iveta o ničem nevědí. "Mladého Josefa jsem si vždy vážil. A jsem moc rád, že je ochoten potvrdit to, co jsem na policii vypověděl já i můj tajný svědek," svěřil se deníku Aha! Domenico Martucci.

Zdá se, že se u Rychtářů schyluje k válce. Na jedné straně stojí vdovec Josef Rychtář, kterému je velkou oporou jeho mladší syn Jan, který ho nedávno učinil dědečkem, a na druhé je jeho syn Josef, který se proti němu chystá svědčit, a jeho matka, Rychtářova exmanželka Darina, která už zřejmě pár nocí nespí z vidiny toho, že se k ní její bývalý manžel nastěhuje zpátky.