Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nova chystá 25 novinek: Nové díly Markoviče, Kramný na scéně i zákulisí OnlyFans

/
  • Novinky Novy
    5. dubna 2024 ● 09:19

    A je jasno! Skupina Nova konečně odtajnila, jakými novinkami zaútočí na emoce diváků a už teď je jasné, že příští sezónu se najde skutečně každý. Celkem je v běhu 25 nových projektů o celkem 521 epizodách, které brzy zamíří do vysílání anebo na Voyo...

  • 1.

    Studna: Rozkrytí jedné z největších záhad Československa

    Na začátku velká láska, na konci však šokující tragédie, ve které je mnoho nejasností. Příběh manželů Jelínkových z Vonoklas, který paralyzoval celé Československo, se dočká nejpřesnější interpretace, jíž předcházela letitá příprava. V hlavních rolích se objeví David Švehlík (51), Johana Matoušková (35) a Filip Červenka (23).

  • 2.

    Metoda Markovič: Hojer - Legenda se vrací

    Milovníci napětí rozkryjí další slavný případ legendárního kriminalisty Jiřího Markoviče. Napětí od první do poslední minuty vyvrcholí dopadením a usvědčením „spartakiádního vraha“ Jiřího Straky. „Jsem rád, že první řadu ocenila jak odborná, tak širší veřejnost. Je to pro nás samozřejmě závazek, abychom i v druhé sérii naplnili – a možná i předčili – divácká očekávání,“ slibuje kreativní producent Voyo Tomáš Hruška.

    Metoda Markovič
    Autor: TV NOVA

  • 3.

    Pád domu Kollerů: Komedie, ve které se pozná každý

    Dvě generace v jednom domě jsou vždycky výzva, zvlášt, když se ani jedna nechce připravit o svá práva o všem rozhodovat. Příběh podle scénáře Natalie Kocábové napsal sám život. Lákadlem pro diváky bude zcela určitě i účast herecké legendy Božidary Turzonovové (81), kterou režisér Jan Hřebejk (58) obsadil do hlavní role svérázné matky rodu.

  • 4.

    Pohádka, kterou chcete zažít: Milionáři

    Hvězdně obsazený seriál Milionáři bude v osmi epizodách sledovat partu kamarádů, kterým změní život pohádková výhra v loterii – a teď se ukáže, kdo má jaký charakter... 

  • 5.

    Nová éra Sex O´Clock: Dobere se Adam šťastného konce?

    Sexuální chtíč patnáctiletého mladíka naprosto nepochopeného rodiči pokračuje. Kdy, kde a jak... navíc když jsou všude okolo rušivé elementy? To nabídne druhá řada, která se vrací do vánočního Zlína.

  • 6.

    Osmkrát napětí, ze kterého mrazí: Buldok z Poděbrad

    Divácky oblíbené krimi se představí hned několikrát. Prvním z projektů, které po svém návratu pod křídla Novy vyvinul Tomáš Baldýnský (51), bude osmidílný Buldok z Poděbrad, komediálně laděný krimi seriál se Sabinou Remundovou (51) a Markem Adamczykem (36) v hlavních rolích. 

  • 7.

    Sázka na jistotu? Sokol jako ostřílený plukovník Kučera

    Znáte se všichni dobře. Opravdu? A co když je blízko vás nepřítel? Odlehčené vyšetřování zločinů slibuje seriál Vraždy v Kraji. Plukovníka Kučeru, slavného vyšetřovatele, který se chystá zvolnit na venkově, v seriálu ztvární Ondřej Sokol (52).

  • 8.

    Po úspěchu Stodolových přichází... Kauza Kramný

    Seriál Mirka Vaňury Případ Stodolovi je aktuálně ke zhlédnutí na Voyo. Stejný úspěch si Nova slibuje i u díla režiséra Petra Hátleho, který se vrací k tragédii v egyptském letovisku z roku 2013. Co jí předcházelo a co po ní následovalo?

  • 9.

    Rigo: Příběh nejslavnějšího slovenského vraha

    Peter Bebjak (53), čerstvý držitel Českého lva za minisérii z dílny Voyo Original Matematika zločinu, připravuje se scenáristou Jakubem Režným (42) dokumentární cyklus Rigo o „nejslavnějším“ slovenském sériovém vrahovi a okolnostech jeho dopadení.

  • 10.

    Málo mě znáš: Kariéra Ivety Bartošové v kostce

    V květnu uvede TV Nova dokumentární triptych Málo mě znáš o životě a kariéře Ivety Bartošové (†48).

  • 11.

    Autorka V síti si posvítí na fenomén OnlyFans

    Voyo je partnerem připravovaného celovečerního dokumentu Virtuální přítelkyně oceňované dokumentaristky Barbory Chalupové (31), laureátky Českého lva za film V síti, který před časem rozpoutal užitečnou debatu o bezpečnosti nezletilých v digitálním prostoru.

  • 12.

    Lebo medveď: Zabít, nebo chránit?

    Jedni volají po ochraně medvědů, druzí po regulaci. Zapeklitou otázku rozklíčuje dokumentární cyklus s pracovním názvem Lebo medveď o všech aspektech soužití s medvědem hnědým ve slovenské Poľani. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Rozhovor s režisérem Metody Markovič Prostě fenomén!

    Fotogalerie
    43 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Michelin: Samá depréze , krev , vraždy , násilí ...🤔😡🤮

(05. 04. 2024 11:31)

Uživatel_5814161: proboha, to zase budou kraviny, teda kromě Markoviče.
Hřebejk už se dočista zbláznil a proč zase Sokol...
chce to prostě nový a nový ksichty.

(05. 04. 2024 05:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy