Reality show Výměna manželek představila divákům Nikolu (33) z Nového Města pod Smrkem, kde tato maminka žije ve vlastním domě se zahradou a bazénem společně s partnerem Mirkem (33) a dvěma dětmi, synem Tadeášem (9) a dcerou Eliškou (6). A také druhou rodinu, která žije v irském hlavní městě Dublinu v bytě 2+kk - Petru (38), instruktorku autoškoly, jejího partnera Michala (44), řidiče z povolání, a dvě děti, co vychovávají - synka Jakuba (7) a Petru (12), která pochází z Petřina předchozího vztahu.

V české rodině panoval přísný režim, jelikož maminka Petra byla velký pedant na úklid. Když se dočasně přesunula do Irska, gruntovala i tam - a to dokonce tak moc, až se jí dočasný partner Michal posmíval, že je psychopat a měla by se léčit. To, že mu například umyla okna, nijak neocenil. Na rozdíl od ní se Petra měla v tuzemsku dobře a s novým partnerem si sedla. Ten od ní nic moc nepožadoval a naopak se zdálo, že oceňuje, že se má komu vypovídat, protože jinak byl celkem „podpantoflák“, jak ho zhodnotila Petra.

V Dublinu to bylo celkově mnohem třaskavější. Nešlo pouze o neustálé spory Nikoly s Michalem kvůli úklidu i jídlu, příznivci Výměny byli svědky i velké hádky mezi Michalem a jeho tchyní. Michal jí měl dát děti na víkend, ale krátce předtím se rozhodl, že to neudělá, protože se domníval, že ho tchyně pomlouvá. Tchyně pak dojela a došlo na velký křik. Michal ji dokonce vyhodil z bytu... A od té doby jsou spolu na nože. „Vztahy lepší nejsou, tím to tak nějak skončilo,“ prozradila s jistým odstupem od natáčení Petra.

Vztahy nejsou lepší ani s druhou rodinou. I když si na konci natáčení řekli, že by chtěli zůstat v kontaktu, nedošlo k tomu. „Nikola to stoprocentně zakázala,“ domnívá se Petra, podle které Mirek skáče přesně tak, jak Nikola píská. „Když jsme se vrátili domů, tak Mirek dal údajně na sociální sítě to, jak po mě musel uklízet nějakou špínu, jako poch*aný hajzly po nocích, a hned mě bloknul. Podle mě to byla Nikoly práce,“ spekulovala nahlas. Jenže Nikola s Mirkem mají vlastní verzi toho, co se stalo...

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Hádka s tchyní TV Nova

„Oni nám potom začali psát dost ošklivý zprávy, takže to byla reakce spíš na to. To mě hodně překvapilo, tady mi Petra neřekla ani půl slova a neměla důvod se cítit špatně, ale pak najednou otočila,“ prozradil totiž Mirek. „Ale abych se zastala Petry, to nepsala ona, psal je Michal, on rozpoutal tu hádku na sociálních sítích,“ upřesní Nikola. Poté si je oba zablokovali. „V kontaktu jsem jenom s babičkou, s maminkou Péti, s tou si píšeme a voláme. Ale s nimi ne,“ vysvětlila Nikola.

A jak je na tom Nikola se svým fanatickým uklízením dnes? To se prý částečně zklidnilo - i proto, že začala chodit do práce, a tak na to už nemá tolik času. „Měla jsem v plánu to změnit víc, ale potom jsme si s manžele promluvili a oba si uvědomili, že jinak neumíme a nechceme žít. Ale už neblázním, když není večer umyté nádobí nebo jeden den vyluxováno,“ popisovala s úsměvem. Účast v reality show tedy přece jenom k něčemu byla... i když na ni tahle blondýnka moc v dobrém nevzpomíná.

Fotogalerie
34 fotografií