Svoje favority pouští do dalšího kola, a kdo mu nejde na ruku, toho nespravedlivě pošle domů. Tak mnozí diváci vnímají Maršálkovo porotcování a na sociálních sítích si s blížícím se finále hlasitě stěžují. „Ano, mám na starosti celou show, sto sedmdesát lidí a vůbec nikdo mě nekontroluje...“ glosoval ironicky Maršálek s tím, že nejde o pořad jednoho člověka.

Kritiku diváků si osobně nebere. „Asi by mě zaráželo, kdyby to řekli lidé, kteří v tom stanu pekli a strávili tam se mnou čas. Diváci ale vidí hodinu sestříhanou ze dvou natáčecích dnů,“ okomentoval útoky s úsměvem. „Ti lidi nic neochutnali. Jestli diváci na základě toho, jak to vypadá, zhodnotí, jak to chutná, tak jsou dobří. Takhle já to neumím,“ bránil se sarkasticky Maršálek.

Josefa nerozhodil ani rozhovor se semifinalistou Janem Jirkou alias Jendou v Aha!, ve kterém Maršálka popsal jako zákeřného člověka, jenž ničí lidi. „Nečetl jsem to a Jendy je mi líto,“ řekl stroze a dodal, že ani se sebelepším cukrářem z show spolupracovat nechce. „Moc rád jim pomůžu, ale vzít si je pod křídlo? Akorát by to dalo náboje lidem, kteří si myslí, že jsem nebyl objektivní a někoho si protáhl,“ zdůvodnil.

Kdo se stane Mistrem pekařem třetí řady, sledujte už v sobotu od 20:10 hod. v České televizi.

Křest kuchařky s celebritami

Největší hvězdy show si daly rande ve vinohradském divadle, kde pokřtily společnou kuchařku moderátorky Terezy Bebarové (48) a Josefa Maršálka Čas na pečení 2. Křtu se kromě tří finalistů zúčastnili Regina Rázlová (76) a Marek Lambora (28).

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali! Reinischova,Kristl

Fotogalerie
46 fotografií