Deset měsíců od narození synka Kubíčka se Kristýna Hrušínská, dcera Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové, vrací do práce. „Na natáčení už jsem se moc těšila, kolegové mi občas posílali fotky z natáčení a ze zákulisí, což bylo příjemné. Jsem ráda, že jsem zase zpět,“ řekla Hrušínská ke svému návratu.

Od března se v seriálu o Vandě ale pouze mluvilo, protože jen pár dní po svatbě s Luďkem (Vasil Fridrich) odjela tajně do Rakouska vydělat peníze, které prohrála v kasinu. Luďkovi tehdy namluvila, že musí odletět do Kanady kvůli dodatečnému dědickému řízení po tátovi. Jenže to se neustále prodlužovalo, takže Luďkovi nakonec po třech měsících došla trpělivost a rozhodl se za Vandou odletět.

Jolaně (Miluše Šplechtová) tak nezbylo nic jiného než mu přiznat celou pravdu, aby neletěl přes oceán zbytečně. Šokovaný Luděk s Vandou okamžitě skončil a podal žádost o rozvod, byť se ho Vanda snažila obměkčit a vše mu vysvětlit. Marně.

Nyní se Vanda vrací z Rakouska, aby o Luďka naplno zabojovala. Sází totiž na to, že Luděk po čtvrt roce již vychladl, a doufá, že ji konečně vyslechne a vše si v klidu vyříkají.

Udělá pro to opravdu hodně. Bez předchozího varování ho přepadne přímo v jeho ordinaci, protože počítá s tím, že tam jí Luděk neudělá žádnou scénu a zároveň jí nehrozí, že by zůstala stát před zavřenými dveřmi. Současně má připraven celý repertoár prostředků, jak u něj dosáhnout svého a přesvědčit ho, že k sobě přes všechno zlé, co se stalo, patří.

Video
Video se připravuje ...

Tento týden v Ulici: Vanda zaútočí, Vojta nachytá svého tátu a Gábina řeší rodinné problémy TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií