V neděli večer uvidí diváci televize Nova druhou epizodu show Tvoje tvář má známý hlas, která bude tentokrát věnovaná česko-slovenským hitům. Bavit diváky bude opět skvělá osmička účinkujících složená ze zpěvaček Moniky Absolonové (45) a Nikity Machytkové (17), moderátorky a modelky Ivy Kubelkové (44), herečky Denisy Nesvačilové (30), youtubera Martina Careva (23), a herců Saši Rašilova (49), Denise Šafaříka (27) a výše zmiňovaného Václava Kopty.

A právě díky němu se diváci mohou těšit na jeden „rodinný“ duet - známý herec, jenž už jako mladíček zazářil v komedii Sněženky a machři (a o 25 let později se objevil i v jejím pokračování), se v pořadu totiž objeví po boku své půvabné, dvacetileté dcery Jany. Mladá kráska rozhodně není bez talentu, jelikož aktuálně studuje na Pražské konzervatoři populární zpěv, a v české pop music je známá pod pseudonymem Leeloo - otcovo příjmení, které by jí mohlo vyšlapat cestičku do světa šoubyznysu, nepoužívá.

VIDEO: Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video
Video se připravuje ...

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho? Kisa Císařová

„Neznamená to , že bych se za své jméno styděla. Jsem hrdá na to, že jsem Koptová, ale jednoduše se mi k mé tvorbě, která je zatím celá v anglickém jazyce, nehodí,“ vysvětlila Jana, jejíž pseudonym je ve skutečnosti jménem hlavní postavy sci-fi komedie Pátý element. Její rozhodnutí respektuje i sám Kopta. „Líbí se mi na tom, že ví, co chce, a koučuje si to sama. Nemám tendenci jí do toho zasahovat,“ usmíval se v rozhovoru pro deník Aha! herec, který má za manželku herečku Simonu Vrbickou (56).

Otec a dcera každopádně v Tváři zazpívají dojemný hit divadla Semafor Motýl v původním podání Jiřího Šlitra (†45) a Jany Malknechtové (81). „Musím říct, že jsem byl daleko nervóznější než při samostatném vystoupení. Byl to poměrně riskantní krok vzít si dceru s sebou, ta zodpovědnost rodiče je zkrátka velká,“ prozradil Václav. V prvním díle Tváře oslnil coby frontman kapely AC/DC, a parťáka mu dělal stand-up komik Lukáš Pavlásek (43).

S vystupováním s dcerou má však již zkušenosti z minula. „S tátou jsem poprvé zpívala v divadle Semafor, konkrétně šlo o představení Opera Betlém. A jsem moc ráda, že jsme spolu teď tady, ve Tváři,“ upřesnila Jana. Jak jim to společně půjde na jevišti, na to si budete muset počkat až do neděle, jejich vizáž si ale již teď můžete prohlédnout v naší galerii.

Fotogalerie
40 fotografií