Za volným pokračováním filmu Šťastný nový rok s podtitulem Dobro došli znovu stojí scenáristka a producentka Adriana Kronerová a režisér Jakub Kroner. Příběh dlouho očekávaného snímku začína tím, že Marek (Ján Koleník) požádá o ruku Hanu (Táňa Pauhofová). Následující děj se točí kolem jejich svatby u „československého“ moře v malebném Chorvatsku.

„Film jsme natáčeli v době končícího lockdownu za přísných opatření. Bylo to dobrodružství a je malý zázrak, že se to podařilo a natočilo bez újmy,“ prozrazuje Ján Koleník a pokračuje: „Jsem za to vděčný a nepovažuji to za samozřejmost. Byla to moje jediná zahraniční cesta v tomto období. Proto na to vzpomínám i jako na dovolenou. Doufám, že se ta příjemná letní a dovolenková nálada přenese i na plátna kin.“

Pro herečku Gabrielu Marcinkovou bylo natáčení pokračování filmu Šťastný nový rok rodinnou akcí. „Jedničku jsme točili v Tatrách, kde jsem byla s manželem a naší tehdy pětiměsíční dcerkou, za dvojkou jsme cestovali až do Chorvatska pro změnu se dvěma dětmi - dvouletou Emou a šestitýdenním Jakubem.  A tak se většina mé pozornosti zaměřovala na to, aby   byly děti spokojné. Což se nám víceméně dařilo. No a setkání se štábem je pro mě vždy mimořádně příjemná událost. Producentka Adriana Kronerová  umí kolem sebe shromáždit lidi, kteří jsou vlastně taková další rodina."

Video
Video se připravuje ...

Šťastný nový rok 2: Úspěšná romantická komedie se dočkala pokračování Falcon

Kromě zvučných hereckých jmen z prvního filmu Šťastný nový rok (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Marek Majeský, Petr Vaněk) se ve volném pokračovaní objeví i  další herecké legendy (Dagmar Havlová, Jozef Vajda). Hvězdnou hereckou sestavu dopĺňují vynikající zahraniční herci: Marco Bonini (Itálie), Toni Gojanović a Goran Bogdan (Chorvatsko).

Šťastný nový rok 2: Dobro došli do kin v Česku uvede distribuční společnost Falcon 30. 12. 2021 a na Slovensku společnost Continental film 26. 12. 2021.

Fotogalerie
18 fotografií