Dlouhé měsíce o tom nesměla nikomu říct. O tom, jak skončí Mery, promluvila poprvé až v rozhovoru pro zítřejší Blesk tv MAGAZÍN.

Rychlý spád

„Náhodou ji zraní autistické dítě. Kopne do dveří od auta a ty ji udeří do břicha. Spustí se masivní krvácení a pak už to má rychlý spád,“ prozrazuje Sabina, která hrála Mery 5 let. Sama nepočítala s tak dramatickým a smutným koncem. „Když jsem se dozvěděla, jaký Mery čeká závěr, byla jsem mírně v šoku... Každá postava nějak končí, ale obzvlášť v této době mi takový závěr přišel smutný a morbidní. O to víc, že byla těhotná,“ připomíná Laurinová.

V lehkém deliriu

Před kamerou i na jevišti už umírala několikrát, tentokrát to ale bylo jiné. „Jako herečka jsem musela tu situaci zahrát, ale jako maminka dvou dětí si nedovedu představit, že bych něco takového měla prožít ve skutečnosti,“ říká matka dvou dcer – Valentýny (19) a Máji (11). Na svůj poslední natáčecí den v Sestřičkách proto jen tak nezapomene. „Byla jsem lehce v deliriu, s pocitem, že jsem nad tím. Jako bych tam stála, pozorovala to a všichni kolem mě jen tak pobíhali a já u toho vlastně nebyla...“ dodává Laurinová.

VIDEO: Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video
Video se připravuje ...

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka FTV Prima

Fotogalerie
24 fotografií