Tomáš si vzal evidentně k srdci doporučení mámy Jany Zástěrové z minulého měsíce, aby si k sobě někoho do studia našel. Nyní je opět v klidu a pohodě….

I když Tomáš Zástěra podle všeho moderování Odpolední show Evropy 2 zvládá naprosto sám, vysílání ve dvojici je přeci jenom radostnější. Do konce června s ním proto bude vysílat Koko, s kterou moderoval již v minulosti. Když se Koko před rokem a půl rozhodla plně věnovat rodině, tak ji vystřídala právě Zorka Hejdová, kterou zaskakuje nyní. „Jsem rád, že Koko přijala nabídku se mnou do prázdnin táhnout Odpolední show. Je výborná moderátorka, kamarádka a taky skvěle vaří. Těstoviny, zeleninu, omáčky, přílohy, smažené, dušené, pošírované, nakládané. Sýry, ovoce, dezerty, pečené, čerstvé. Salátky, asijské, vietnamské, české, italské, mexické. No prostě jsem nadšen, že je zpět,“ řekl k návratu Koko nadšený Tomáš Zástěra.

Ta je kromě zkušené moderátorky, také úspěšnou food blogerkou. Koko k tomu hned doplnila: „Musím říct, že ty dva poslední roky doma na rodičovské, a navíc během pandemie plynuly na můj vkus až příliš stereotypně. Tomáš k nám během toho jezdil na večeře se snídaní a vyprávěl příběhy, co se děje na Evropě 2 nového. Radiem žiju od dvaceti let, takže jsem cítila silné abstinenční příznaky. Proto mě nabídka zas si to všechno znovu na chvíli užít vážně moc potěšila, i když mi ji Tom oznamoval v živém vysílání telefonicky zrovna, když jsem byla ve vaně. Samozřejmě jsem moc vděčná také svému muži, že mi těch pár týdnů umožnil vrátit se do minulosti a stará se doma během vysílání o dceru Emu.“

Od podzimu by se pak do Odpolední show Evropy 2 měla vrátit Zorka Hejdová, která je od března na mateřské dovolené s prvorozeným synem Nikolasem.

Odpolední show Evropy 2 naladíte od pondělí do pátku mezi 15. a 18. hodinou.

VIDEO: Moderátor Zástěra má nejtěžší práci ve Varech! A neustále si ho pletou se slavným gayem!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Zástěra má nejtěžší práci ve Varech! A neustále si ho pletou se slavným gayem! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií