Diváci v doposud posledním odvysílaném díle Výměny manželek viděli opět dvě rodiny s rozdílnými pohledy na život. Pavla (28), Radim (47) a Klaudie (18 měsíců) jsou z Ostravy, zatímco Martina (39), Martin (44), Viki (13), Mirek (5) a Barunka (1,5) žijí v Plzni. 

Už během deseti dní došlo k pár hádkám, saze však bouchly také na závěr pořadu, když se obě partnerské dvojice sešly v jedné místnosti. Dámy, které si vyměnily domácnost, se tentokrát nijak nešetřily.

„V manuálu mě zarazilo, když jsi tam psala: 'Už v 10 hodin večer máš čas pro sebe... ' Jsem si říkala: Ty vole, si ze mě dělá p**el?! Já nebudu čtyřiadvacet hodin denně lítat s hadrem a s koštětem, ty vole. To vůbec,“ zuřila Pavla a na kamery nehleděla. Ve výsledném pořadu tak její ostrý slovník museli vypípávat.

VIDEO: Výměna manželek: Rozdílný názor na výchovu dětí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Rozdílný názor na výchovu dětí! TV Nova

Martině vyčetla, že pořád uklízí a »pígluje«, ale vlastně jen povrchově. „V momentě, když jsem vlezla do linky, jsem byla úplně v šoku...“ Martina ji nechala mluvit, ale celou dobu se tvářila, jako by ji vlastně ani moc neposlouchala. Očividně měla totiž zcela opačný názor a Pavle oponovala, že ani u ní doma to nebylo perfektní.

„Já jsem ti ale nic takového nepsala, že to má být dezinfekční prostředí,“ rozčilovala se dál Pavla a Martina se snažila vysvětlit, že prioritou jsou pro ní vždy děti... Jenže Pavlin partner Radim se v ten moment do diskuze vložil taky a začal na Martinu pořád dokola halekat: „Neodbočuj od tématu!“ Žena tak moc nemohla vysvětlit, jak to vlastně myslela. Na konec už se jí zastala i samotná Pavla a do Radima, který vedle ní popíjel, musela šťouchnout. „Nech ji domluvit, přestaň!“ Martina se tak nakonec ohradila, že jí nevadilo, že u Pavly doma to bylo za sporákem »zaje*ané«. Očividně měla ale na úklid úplně jiný názor...

VIDEO: Výměna manželek: Náhlý zvrat před koncem natáčení!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhlý zvrat před koncem natáčení! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií