Moderátora Jaroslava Brousila vídali diváci ve vysílání NOVÉHO DNE, aktuálně moderuje denní zprávy na CNN Prima NEWS a dočasně usedne také před kameru HLAVNÍCH ZPRÁV.

Je to pro mě především velká výzva, už jen z úcty ke značce CNN Prima NEWS. Moderovat v páru a s Veronikou Kubíčkovou pro mě bude premiéra, ale z redakce se dobře známe, lidsky si rozumíme, a tak věřím, že se i rychle sladíme. Nejlepší přípravou je především dobrý přehled o aktuálním dění, pak nás snad nemůže nic zaskočit,“ říká Jaroslav Brousil.

JAROSLAV BROUSIL

Do médií vstoupil v roce 2015 jako reportér TV Praha, kde se věnoval především komunální politice. Odtud jeho kroky vedly do projektu Seznam Zprávy, kde rozšířil své působení i na zahraniční zpravodajství. Poslední tři roky pracoval pro TV Nova, kde pokračoval jako politický reportér a postupně se více věnoval moderování, například předvolebních debat, diskuzního pořadu Napřímo nebo Poledních a Odpoledních Televizních novin. Aktuálně moderuje denní zprávy zpravodajské platformy CNN Prima NEWS.

Fotogalerie
14 fotografií