„V posledních měsících jsme dostávali jednu velmi častou otázku, a to kdy se vrátíme do Snídaně s Novou. Myslím, že je načase na ni odpovědět. My už se bohužel nevrátíme...,“ šokovala na sociální síti Zorka Hejdová, jíž se fanoušci často ptali, jak dlouho bude trvat jejich pauza ve Snídani. Nikoho ale nenapadlo, že nejde o žádnou dočasnou koronavirovou přestávku, ale úplný konec této moderátorské dvojice.

„Chci jen napsat, že to nebylo žádné unáhlené rozhodnutí, ale došli jsme si k tomu postupně a někdy do sebe tak okolnosti zapadnou, že si člověk uvědomí, že je čas... Bože můj. 11 let. Vždyť já v tom pořadu vyrostla, dospěla...,“ dojala se moderátorka po uvědomění si, že se zveřejněním je jejich odchod skutečně už oficiální. „Snažila jsem se spočítat, kolik přenosů mám za těch jedenáct let za sebou a vyšlo mi hrubým odhadem asi 1100 Snídaní s Novou. To už je hezký číslo. Bude to spíš víc,“ shrnula své účinkování na Nově Zorka, která se před kameru poprvé postavila už coby devatenáctiletá slečna.

Dojatá moderátorka nezapomněla v první řadě poděkovat svému kolegovi a manželovi v jednom, který ji mimo jiné před lety přímo v živém vstupu požádal o ruku. „Zapomenu teď na okamžik na to, že jsme manželé... protože ti chci říct něco jako svému kolegovi. Tomu nejlepšímu kolegovi, jakého jsem si mohla přát. Chci ti říct: DĚKUJU!!! Děkuju, že i po těch letech mě vysílání díky tobě pořád bavilo. Že jsem se na naše společná rána těšila, protože s tebou to prostě mělo šťávu. Byl jsi mou ranní energií, kterou jinak často postrádám...,“ vyslovila se Zorka Hejdová s tím, že věří, že se ještě někdy jako kolegové v budoucnu sejdou před kamerou.

Konkrétní důvod svého nečekaného odchodu však dvojice neuvedla. Mnoho příznivců ale jejich náhlý konec ve Snídani s Novou skutečně zamrzel. „Jste Úžasňákovi a budete mi ve Snídani chybět. S vámi to mělo šťávu a byli jste perfektní,“ zněla slova smutné fanynky. „Snídaně bez vás??? Škoda, budete chybět. Zorko, krásně napsané, můžu se jít znova namalovat,“ dojala se další divačka oblíbeného ranního vysílání televize Nova.

VIDEO: Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující...

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
38 fotografií