StarDance je mezi českými televizními pořady naprostý fenomén, jenž svou sledovaností rok za rokem trhá žebříčky sledovanosti. A neméně zvědaví jsou jeho fanoušci i na celebrity, které letos vplují na taneční parket. Česká televize je postupně odtajňuje. Podle informací Blesku by se mohla mezi desítkou soutěžních párů objevit například spisovatelka Radka Třeštíková (38), autorka veleúspěšného románu Bábovky.

Dnes ale podle některých médií prosákla na veřejnost další dvě jména hvězd, které by se měly utkat v taneční soutěži – představitel pohádkových princů a v současnosti hvězda Krejzových, herec Jan Šťastný (53), a tenista Radek Štěpánek (40), jenž svou zářivou kariéru slavnostně zakončil minulý rok.

Údajně je tenista výhrou pro StarDance především proto, že ho národ miluje. Navíc umí jednat s davy. Alespoň to měl tvrdit zdroj ze zákulisí StarDance... Sám Štěpánek pro Blesk ale tuto informaci rezolutně popřel. „Je to absolutní nesmysl. S ohledem na množství pracovních povinností, které mám, je nepředstavitelné, že bych se účastnil tak náročné přípravy a následné soutěže,“ prohlásil několikanásobný vítěz prestižního ocenění Davis Cup.

A stejně tak mylnou by se měla záhy ukázat i informace o získání Jana Šťastného, známého nejenom z pohádek, ale i ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde jeho postava zemřela na rakovinu. Zatím je tedy oficiálně potvrzená pouze trojice celebrit sestávající z biatlonistky Gabriely Koukalové (29), herečky Veroniky Khek Kubařové (32) a youtuberaKarla Kováře (22) alias Kovyho. Všechna ostatní jména jsou zatím jenom čirými spekulacemi…

VIDEO: Další hvězda StarDance zveřejněna: Zatančí slavný český youtuber!

Video
Video se připravuje ...

Další hvězda StarDance zveřejněna: Zatančí slavný český youtuber! Česká televize

Fotogalerie
35 fotografií