Televizní premiéra filmu Doktor Martin: Záhada v Beskydech byla nejsledovanějším pořadem pátečního večera, ale většině se nelíbila a veřejně to dávají najevo.

Seriál jsem měl rád, ale tohle je fakt chujovina.Jenom se člověk diví, na jakou hloupost se dneska seženou peníze. Nemělo to hlavu ani patu. Naprostá blbost. Na to se nedá koukat, hrůza, upoutávka byla pěkná, ale děs běsPříšerný film, to natočil někdo na drogách ne? Tak to se tedy hodně nepovedlo... myslím, že takovou debilitu jsem už dlouho neviděla! A to jsme doma seriál sledovali pravidelně... Fakt ztracenej čas...  No nedalo se to dokoukat dokonce!!! Tohle není závěrečný film k seriálu Doktor Martin ale pilotní film k seriálu Poručík Topinka!!! Česká televize dělá z lidí blbce a ještě láká do kin!!“ a to je jen hrstka z desítek komentářů na sociální síti u upoutávky na film, kde hraje Miroslav Donutil a Jitka Čvančarová. A navíc je to poslední role Jany Štěpánkové (†84), která před Vánocemi podlehla vleklé nemoci.

Ale našla se i jehla v kupce sena a pan Petr film pochválil: „Nám se to líbilo. Jasné že to nemělo mít pokračování takže se to vše muselo stihnout za hodinu a půl. Nebylo to špatné. Úplně v klidu až do konce. Jestli bylo něco propadák tak i po druhém zhlédnutí kouzelník Žito. Když jsem zavřel oči připadal jsem si jak kdyby tu pohádku četla ale opravdu četla nějaká paní.“

VIDEO: Donutil řeší záhadu mrtvého trpaslíka: Celovečerní Doktor Martin jde do kin

Video
Video se připravuje ...

Donutil řeší záhadu mrtvého trpaslíka: Celovečerní Doktor Martin jde do kin Bontonfilm

Fotogalerie
18 fotografií