15:55, Nova, Mrazík
Tak tohle je naprostá klasika, kterou si nesmíte nechat ujít. Narcis Ivánek, Nasťa, zlá Marfuša a dědeček Mrazík? Tenhle divotvorný koktejl je jako stvořený na poslední den roku. Pohádka, která už od roku 1964 baví malé i velké, nestárne.

18:00, Nova, Krakonoš a lyžníci

Kdo by neznal rodinnou komedii o proslulém pašerákovi, který před spravedlností uniká na novém vynálezu z Norska, na lyžích. Film pro malé i velké, který u vás doma nastolí tu správnou sváteční pohodu.

19:30, ČT1, 168 hodin Speciál
Silvestrovský večer se rozhodně vyplatí odstartovat událostmi, které komentují redaktoři ČT. Dneska to bude určitě výživné a prý na vás čeká odhalení, jak to v politice skutečně chodí. Tahle odhalení byste si neměli nechat ujít ani vy. Krom toho zasmát se člověk přece potřebuje, trocha veselí ještě nikomu neublížila. Moderuje skvělá Nora Fridrichová.

20:00, ČT2, La La Land
Kdo by neměl rád muzikály s pohádkovým koncem? Skvělé songy, nádherné herecké obsazení... Co víc si přát na sváteční večer? Užijte si pohled na Rynana Goslinga a Emmu Stone, kteří se ve filmu protančí nejen k lásce, ale také k ocenění filmovými kritiky. La La Land si totiž vysloužil hned 6 Oscarů.

20:20, Prima, Prima Partička - Silvestr 2018
Prima vsadila na své oblíbené tváře, a tak večer nemůže chybět Michal Suchánek s Richardem Genzerem a jejich vtípky. Jejich improvizace budou snad ještě šílenější než jindy a slibují speciální hosty. Tak podrážděte bránici a užijte si s nimi pohodový večer i vy.

20:35, Nova, Tvoje tvář má známý hlas - Silvestr z karavanu
Pokud jste fanoušci Ondřeje Sokola a Aleše Hámy, nenechte si ujít to nejlepší z 5. řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Pátou řadu vyhrála Michaela Badinková a vy se můžete znovu ponořit do těch nejemotivnějších momentů celé show.

22:05, ČT2, Nedotknutelní
Hořká francouzská komedie, která nenechá jedno oko suché. Představte si paralyzovaného aristokrata, který si za svého ošetřovatele vybere dost netradičního mladíka z lidu. Jak to může dopadnout? Podaří se mladíkovi vlít aristokratovi do žil trochu života? Jak dopadne svět dvou naprosto odlišných světů? Užijte si bláznivé vtipy, ale i silný příběh jednoho „nedotkutelného“ přátelství dvou rozdílných povah.

Fotogalerie
25 fotografií