Sympatický herec Jiří Dvořák a půvabná tanečnice Lenka Nora Návorková na první pohled vypadají jako harmonický pár, který si skvěle sedl – a to nejen po taneční, ale i po lidské stránce. „Jsem ráda, že mi Jirka přišel do života a obohatil mě. Je to super člověk. Je hrozně poctivý, pilný a pracovitý,“ tvrdila Návorková o Dvořákovi a nikoho by nenapadlo o jejích slovech pochybovat. A přesto teď nečekaně přiznali, že se potýkali s ponorkovou nemocí!

„Samozřejmě má své mouchy. Ani já nejsem dokonalá a určitě ho taky něčím štvu. Někdy je až moc přemýšlivý, několikrát se v těch věcech rýpal, až to bylo na škodu,“ připustila Návorková. Jedna z jejich hádek prý vygradovala natolik, až to vypadalo na „taneční rozchod“ této od počátku favorizované dvojice. „Nejtěžší chvíle byla, když jsme měli krizi před třetím kolem, před jivem. Už jsem ho nemohla vystát, na tréninku jsem se strašně rozbrečela a byla jsem dva dny zamčená doma. Nechtěla jsem ho ani vidět,“ přiznala křehká blondýnka.

I když to takhle zní velice dramaticky, neshody se zase urovnaly a krizi se jim překlenout podařilo. „Jirka to chce vždycky všechno řešit hned, aby se to nezapouzdřilo a nevznikl z toho ještě větší problém. Takže když začnu být naštvaná, že mu třeba něco opakuju posté a jemu to pořád nejde, tak si to chce hned vyříkat,“ vysvětlila tanečnice.  A zjevně tento přímý přístup zafungoval, jelikož se pár úspěšně a s úsměvy na rtech probojoval až do posledního kola.

Finálový večer je ostatně čeká dnes večer. Tři zbývající hvězdné páry předvedou své nejlepší latinskoamerické a klasické tance, a kromě toho dojde i na takzvaný freestyle, při kterém mohou předvést jakýkoliv tanec podle své volby. Podle bookmakerů je na pár Dvořák x Návorková vypsaný velmi vysoký kurz, který se pohybuje v neuvěřitelných číslech od 1,38:1 do 1,52:1.

 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií