Tereza Bebarová čeká své druhé miminko, které by na svět mělo přijít už brzy. Druhé dítě bylo plánované a herečka na to tvůrce seriálu také připravila dostatečně dopředu.

To se běžně nedělá, aby herečka přišla za producenty s tím, že plánuje dítě. Ale já to takhle dělám. Už podruhé jsem to tak udělala,“ směje se Tereza Bebarová. A má pro to dobré důvody.

Všechny na to dopředu připravím, protože vím, jak je těžké všechno narychlo předělávat. A také to není nic příjemného pak v rychlém sledu a v tomto stavu mnoho předtáčet. Takže jsem se chtěla i vyvarovat tomuto presu,“ vysvětluje s tím, že její postava bývalé starostky Světlany Nyklové se tak na nějaký čas do Málkova, kam si jezdila odpočinout od stresu na radnici, přestěhuje natrvalo.

Těhotenství je na herečce už pěkně vidět, v seriálu ale její postava těhotná není, a to znamená nemálo zakrývacích manévrů. „Mám na sobě několik vrstev oblečení, nenatáčím se příliš profilem, hodně si zakládám ruce přes břicho a myslím, že mě zabírají jen pod prsa. A teď už nezbývá, než herečku poslat někam pryč, vysvětlila během jednoho ze svých posledních natáčecích dní. Kdy se do Ulice vrátí, zatím netuší.

Herečka je těhotná s partnerm Ivanem Kotmelem, se kterým už má dceru Klaudii.

Fotogalerie
17 fotografií