„Když opíchat, tak pořádně! Ano, mluvím o akupunktuře, která mi před sedmi lety zachránila zdraví, a věřím, že pomůže i teď. Jsem chodící příklad toho, že to opravdu pomáhá víc jak nějaký medikamenty,“ svěřila se na svém Instagramu u snímku, kde jí z těla skutečně trčí drobné jehličky. Je si vědoma toho, že v Česku jsou podobné metody považovány za šarlatánství, ale její zkušenosti jsou zatím jen ty nejlepší.

Není divu, že se snaží zamávat se svými zdravotními obtížemi všemi možnými způsoby, a nebojí se ani těch alternativních. Kvůli ekzémům, kterými trpí, vypadá na snímcích, jimiž pravidelně zásobuje sociální sítě, skutečně strašidelně. Otéká jí totiž obličej a oči, a celá zarudlá a napuchlá pak působí jako oběť domácího násilí. Sama se pak neváhá přirovnat ke Quasimodovi, zvoníkovi od Matky Boží.

„Bože, kde to žijem? Radši utrácíme za dlouhodobě neefektivní drahé léky z lékárny,“ vrtí Tomešová hlavou nad českým zdravotnictvím, zatímco do sebe nechá bodat ostré hroty. Hereččini followeři (respektive followerky, ruku na srdce) Míše za její odvahu tleskají a shodují se, že je čínská medicína rozhodně lepší varianta, než do sebe horem dolem cpát prášky…

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Dva týdny po porodu skáče po jevišti! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií