Skupina Barrandov vychází podle svých slov vstříc divákům a přichází s další programovou novinkou. Již od pondělí 29. října se na obrazovkách objeví nová zpravodajská relace MOJE ZPRÁVY, moderovaná generálním ředitelem Jaromírem Soukupem.

"Pokud vás klasické televizní zprávy nudí, nenechte si každý všední den ve 20.05 ujít novou zpravodajskou relaci moderovanou generálním ředitelem Jaromírem Soukupem – MOJE ZPRÁVY. Pořady, které generální ředitel Jaromír Soukup moderuje, patří dlouhodobě k nejsledovanějším formátům stanice, a tak televize Barrandov vychází svým divákům vstříc," tvrdí se v tiskové zprávě.

Soukup skutečně na vlastní stanici moderuje už osm formátů - Takový byl týden JS, Týden podle JS, Instinkty JS, Aréna JS, Kauzy JS, Jak dopadly Kauzy JS, Týden s prezidentem a Duel JS. Teď mu ještě týdně přibude 5 zpravodajských večerů...

Zpravodajský formát pro TV Barrandov připravuje redakce časopisu
TÝDEN z mediálního domu Empresa Media. Diváci se prý mohou těšit na aktuální informace podané zcela odlišnou formou, než je v českém mediálním prostředí obvyklé. Žádné dlouhé vysvětlování, ale nadhled a extra velká porce ironie. Přesně taková má být nová zpravodajská relace.

Fotogalerie
8 fotografií