„Než jsem otěhotněla, tak jsme byli s Tomášem spolu dva měsíce,“ přiznala v pořadu televize Nova Malé lásky, který dokumentuje porody v Plzeňské nemocnici. Pár přitom vůbec neřešil to, že nemá žádnou ochranu proti početí. „Jsem alergickej na kondomy, protože mám alergii na latex,“ přiznal Tomáš.

A Katka se také nechránila. „Mamka řekla, že v patnácti se mnou půjde na gyndu, a že mi nechá předepsat antikoncepci. Jenže než mi ji stihli napsat, tak jsem otěhotněla,“ přiznala nastávající maminka.

Šok

Není proto divu, že po početí přišel šok nejen pro mladý pár, ale i pro mámu Katky Nathalii. „Bylo to pro mě hodně těžké. Naštěstí jsem nebyla doma, když jsem se to dozvěděla. Trvalo mi to přibližně 14 dní, než jsem si to v hlavě přebrala,“ přiznala paní Nathalie, která dcerou podporovala přímo na porodním sále.

Výčitky

K podpoře dcery má matka také velký důvod. „Samozřejmě ji pomůžu, protože Kačka nikoho nemá, kdo by jí pomohl. Udělám pro ně maximum,“ slibuje maminka patnáctileté Kateřiny, která má kvůli dceři výčitky svědomí.

Když byly Katce čtyři roky, rozvedla se a jí i její sourozence musela dát do dětského domova. Byla psychicky na dně. Nedokázala se o děti postarat. Jak toho lituje, a jak Katka zvládla porod, uvidíte ve středu večer na Nově.

Fotogalerie
6 fotografií