Láska britského prince k rozvedené americké herečce sice vykvetla loni v létě a teprve nedávno se dvojice zasnoubila a uveřejnila i datum sňatku, ale zdá se, že tvůrci vánoční klasiky snad viděli do budoucnosti. Podobný milostný příběh popsali již v roce 2003.

Podle jedné teorie, která se objevila na internetu, jejich vztah předpověděla dějová linka malého britského chlapce Sama a jeho první lásky k americké zpěvačce Joanně. I když se ve filmu jedná o dvě děti, podobností mezi nimi a královskými snoubenci je víc než dost.

Stejné jsou jejich národnosti a navíc Sam v podání Thomase Brodie-Sangstera (dnes 27) má stejně jako Harry zrzavé vlasy. Jeho milá, kterou hrála Olivia Olson (dnes 25) je pak zase rovněž napůl černoška jako Meghan, jejíž otec je běloch a maminka je Afroameričanka. Rusovlasý chlapec se dokonce v ději musí potýkat i se smutnou událostí – smrtí své maminky. Bolest z takové ztráty zná dobře i syn princezny Diany (†36), která zemřela v roce 1997. Tehdy bylo Harrymu pouhých 14 let.

A na závěr – nedávno vzniklo krátké pokračování Lásky nebeské, které bylo natočeno kvůli charitativním účelům. V něm se dozvídáme, jak se dál rozvíjely osudy jednotlivých postav. Právě Sam, který již mezitím dospěl, se žení. Nebere si nikoho jiného než svou dětskou lásku.

VIDEO: Přemýšleli jste někdy, jak to s postavami filmu bylo dál? Toto video vám to objasní...

Myslíte, že je to jen náhoda, nebo je v tom něco víc? Ať tak či tak, příběh Sama a Joanny i další lovestory si můžete připomenout ve snímku Láska nebeská již dnes ve 20:20 na Nově.

 

Fotogalerie
73 fotografií