13 let po premiéře komedie Láska nebeská se diváci dočkali pokračování. Režisér Richard Curtis natočil pro nadaci Red Nose Day televizní speciál, v němž se sešly všechny hvězdy filmu s výjimkou Alana Rickmana, který bohužel v roce 2015 podlehl rakovině.

VIDEO: Ukázka filmu Láska nebeská 2

Co se tedy diváci v dlouho očekávaném filmečku dozvěděli? Třeba to, že postava spisovatele Jamieho je stále zamilovaná do své portugalské manželky Aurelie, a mají spolu už tři děti. V Lásce nebeské 2 Aurelie Jamiemu (Colin Firth) oznámí, že je těhotná počtvrté. Jamieho portugalština ale stále není úplně dokonalá...

Nechybí ani charismatický premiér Daniel alias Hugh Grant, který byl znovuzvolen do úřadu. Ten má opět důvod k tanci, ovšem dopadne to špatně. Zlomí si ruku a musí ho ošetřovat jeho manželka Natalie. Zpátky v úřadu po tolika letech odpovídá na otázky novinářů a svět hodnotí jako značně nervóznější. "Filmy s Harry Potterem skončily a Pers Morgan je stále naživu," vtipkuje. Je si ale jistý, že dobro zvítězí.

Rocker Billy Mack v rozhlasovém interview prozradí, že jeho manažer Joe zemřel na infarkt a v posteli se mu vystřídalo několik sester Kardashianových. Prodavač Rufus opět pečlivým balením zboží napíná nervy svých zákazníků, a zamilovaný Mark své bývalé lásce Juliet přijde ukázat svou manželku - topmodelku Kate Moss! A nechybí ani starostlivý otec Liam Neeson, jeho dospělý syn si bere svoji dětskou lásku.

Fotogalerie
15 fotografií