Sebevědomí, nové herecké techniky a zkušenosti. To si loni přivezla herečka z Los Angeles, kde s partnerem, režisérem Davidem Ondříčkem (47), a dcerou Františkou (4) strávila tři měsíce.

„Byla to velmi zajímavá zkušenost, protože jsem se po letech praxe vrátila k teorii a znovu si připomněla, proč herectví toužím dělat a co mě na něm nejvíc láká a baví,“ přiznala Issová.

„Kurz herectví přinesl jakési oživení vášně pro věc. A mnoho věcí, které vlastně nějak instinktivně dělám, jsem si díky tomu workshopu jasněji pojmenovala,“ dodala v jednom z rozhovorů. V soutěži tak má nad ostatními navrch.

„Věřím, že mi to otevřelo trochu jiné cesty, a především pomohlo budovat sebevědomí a schopnost samostatné práce,“ svěřila Martha, která díky americké průpravě boduje v soutěži. Za vítězství v nedělním kole ale vděčí i dokonalé masce.

„Proměna vyžadovala zhruba dvě a půl hodiny lepení nosu, rtů a brady. Dále probíhala půl hodina nástřiku barvy. Práci nám dal i výběr paruky, kterou jsme museli dodatečně dobarvovat, došívat a tvarovat,“ prozradila umělecká maskérka Adriana Bartošová.

Podívejte se na video ze soutěže, kde se Martin Dejdar setkal s Věrou Špinarovou:

Video
Video se připravuje ...

Tohle jste v televizi neviděli! Vystřižená scéna se Špinarovou v Tváři! 

Fotogalerie
50 fotografií