O tom, že je Prostřeno tento týden nahrané a domluvené, je přesvědčena řada diváků komentujících pořad na sociálních sítích, a nasvědčuje tomu i řada přinejmenším zarážejících faktů. Třeba byt, ve kterém podivínský „ajťák“ žije, ve skutečnosti vlastní další ze soutěžících Pavel (ten, který ho naschvál polil gulášem), a je spolu s dalšími byty v tom samém domě v nabídce jedné realitní společnosti. Znali se ti dva předem a domluvili se? 

VIDEO: Byl byt na demolici a záchvat vzteku předem připravený?

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Dalším otazníkem je samotný Karel. Sice tvrdí, že je pracovníkem IT a opravářem mobilních telefonů, ale má přitom vlastní stránku na České filmové databázi, podle které je studentem Filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku! Sám už hrál v pěti studentských filmech a čtyři režíroval – herecký talent tedy má. Jsou jeho záchvaty a nemoc hrané? Jestli ano, není moc vhodné předstírat Tourettův syndrom a dělat si legraci z postižených…

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

Podivné je i Karlovo vystupování na Facebooku, kde účast v soutěži komentuje v „reálném čase“, přičemž pořad je předtočen už několik týdnů dopředu. Na sociální síti má Karel i video, kde popírá, že by si všechno vymyslel. „Nejsem najatý herec od Primy, nevím, že by kdokoliv byl. Ano, studoval jsem filmovou školu, štáb, který to točil, to věděl, takže není to habaďůra,“ tvrdí.

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Politá mikina! Komu guláš skončí na zádech? FTV Prima

Televize Prima, která pořad vysílá, ani moc neřeší, jestli si Karel s Pavlem všechno vymysleli, důležitá je pro ně sledovanost. „Každý z účastníků je v pořadu sám za sebe a produkce jejich soukromí respektuje a vychází z údajů, které jim každý jednotlivý účastník poskytuje. Je pak na každém z účinkujících, jak se chce v pořadu prezentovat a jaký obrázek o své osobě tak poskytuje následně televizním divákům,“ říká mluvčí Primy Jana Mrákotová.

VIDEO: Podívejte se, co Karel tento týden předvedl!

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Video
Video se připravuje ...

Takové tóčo v pořadu ještě nebylo! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno: Podivím Karel trpí zvláštní nemocí! Nutí ho nadávat! FTV Prima

Fotogalerie
15 fotografií