Rodina Valentových se na podzim vrátí na obrazovky České televize. A diváci se mají opravdu na co těšit. Momentálně probíhá natáčení nových dílů, ve kterých zazáří Jitka Schneiderová, Stanislav Majer, Veronika Arichteva a hlavně oblíbený Ján Koleník.

Ten po tříleté pauze mezi natáčeními pozapomněl český jazyk. „Je jasné, že za ty tři roky jsem češtině trochu odvykl. Ještě na tom nejsem s českým jazykem jako před třemi roky, ale hodně na tom pracuji a bude to dobré,“ řekl pohledný Ján Koleník. Ten si účinkováním v seriálu První republika získal v Čechách hodně věrných fanynek.

V tomto směru je ale Koleník skromný. „Nemyslím, že jeden seriál mohl udělat v Čechách to, co jsem si vybudoval za sedm let na Slovensku,“ zasmál se udivený herec a pokračoval, „jenom, když mi to někdo poví, mohu to považovat za nějaký signál. Já sám si tuto skutečnost ale neuvědomuji," uzavřel.

Seriál První republika se stal jedním z nejúspěšnějších seriálů České televize a při vysílání trhal rekordy sledovanosti. U druhé řady tomu jistě nebude jinak.

Fotogalerie
71 fotografií