Už tak dost vyhrocený primácký pořad »protekční fracek« Novotný ještě opepřil tím, že po celý čas sháněl po svých zdrojích informace, jimiž by Macuru co nejvíc zkompromitoval.

Před kamerou třeba hovořil s nejmenovanou ženou, podle které Macura v minulosti sám týral exmanželku! „V úterý jsem byl podat trestní oznámení na jednoho účinkujícího z pořadu Prostřeno za pomluvu,“ oznámil ve středu Macura na sociální síti a přidal také třístránkový spis.

VŠE O OCHRÁNCI ŽEN MACUROVI NAJDETE ZDE>>

„Po odvysílání posledního dílu opravdu bylo vidět, že celá ta akce měla určitý negativní účinek i na lidi, kteří mě znají nebo jsou moji dlouhodobí podporovatelé,“ vysvětlil své chování.

Video
Video se připravuje ...

Macura ve VIP Prostřeno: Promluvil o Ivetě Bartošové! FTV Prima

„Přemýšlel jsem, jak je vůbec možné, že někdo vyrobí účinné křivé obvinění, že jsem měl mlátit a týrat svou bývalou manželku, a přitom s ní nikdo ani nemluvil,“ vysvětlil, proč posílá na Pavla Novotného policii.

Macura je v zaměstnávání české policie přeborník, trestní oznámení podává jako na běžícím pásu. Dřív je podával jen na vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (58) a jen těch, o kterých se ví, bylo jedenáct. Teď má v merku ještě druhou »oběť«…

Video
Video se připravuje ...

Další kolaps ve VIP Prostřeno! Co složí Zdeňka Macuru? FTV Prima

VŠE O POŘADU PROSTŘENO ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
92 fotografií